Klik Klik

Tuesday, October 27, 2009

just got back from dinner at laksa shack kota damansara. na cik elly open her new restaurant today and as usual i'm being overst at everything wanted to be the first customer (tak la kannn sbb smpai pon malam hehehehe).

'i suka la giant nih' our eyes almost popup when all the shops are very the menariks. yes, her restaurant located at giant kota damansara. we can see pet shop (papi's fav nih), kids branded outlet (aku sukak), jco (tetiba aje ade jco kat situ) and other shops.

we had asam laksa, nasik ayam percik. itu aje sami xmo makan pon. sebokkk la buat cam umah sdr. sedap! enjoy! besh! congrats na cik elly! wish u sukses alwiz. xoxoXOXOxoxo.



flower & ballon tuh santek aje before kena serang dgn sami

oh aku bedak2 gak biq cuma xtebal mekapnye hehehehe (biqq marah kalu aku xmekap)

iye, aksi naik meja, campak barang bawah meja, masuk dapur, merangkak di laluan utama sume sami buat. marking agaknye. atau bosan menunggu uncle arab xsampai2

selepas mkn kicthen tour plak hehehehe

mentang kedai auntie sendiri mmg buat cam umah sdr lah!

welcome.. welcome..

omg buruksnye aku.. nak balik dah, with kak lynn (lama betol kite tak berjumpa kena reunion balik nih.. sambil2 sap kok wahh beshnye) & na cik elly

nyum nyum. this saturday sista nk lepak but i cant joint them :( xpe.. kuubati ketensenan ini dgn spa di hard rock hotel yeahhhhh (dan dan amik kesempatan)

4 hottie:

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful said...

huish..sammy buat cam rumah mak bapak dia lak..guling2 suka hati..

Rozy said...

suuukaaaa laksa sarawaklaksa shack..
yummmehhhh!!!!

elly mustafa said...

to rozy: meh la makan kat kedai i..hehehehe..

biqque said...

we had 3 types of dishes, MMG SEDAP!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.