Klik Klik

Monday, October 19, 2009

Aritu dok sebok pusing keliling area bukit jalil sbb beraya sempat la kitorg lalu kat BK2. selama ke nih biqq dok bising kata umah dh naik. mmg cepat la sbb ujung belah main road dh siap bumbung. rumah kitorg pon dh smpai tingkat 2 buatnye.. dpt plak tuh papi amik gambo dr blkg. selit2



Alhamdulillah la, sume process loan ok dah settle awal. umah pong cantek aje naik. tgk kan tebing tinggi umah nih agak sentap la xdpt aku buat gate tepi, patu tpikir camne pagar tepi umah aku kang? agak frust tak pilih ujung belah main road. tapi ade baiknye sbb belah main road tu mmg congested pepagik dan peak hours yg lein. so aku pon pasrah and berangan mende lein plak hamboiii ehhehehe. bagus gak tebing tinggi so org jalan tepi xnmpak la umah aku tapi xtau laaa.. sbb aku dh start seram.. agak2 bape la kena utk amik kunci nanti? glup.

5 hottie:

biqque said...

seram tak seram la nak masuk umah tu macam2 kena buat...eiiii takut aku, mana nak cari duittttt!

Ely Hasrul said...

tgh doa dpt duit jatuh dari langit hahahaha ngarut

fiza said...

Memang seram bila dah dapat kunci, tapi lagi seram bila banyak duit nak kena kluar, nak pasang lampu, KC, curtain, byk lagi lah. Menabunglah dari skang ;-)

Seram aku dah lepas..ahaks..

Ely Hasrul said...

aku nak menabung la nih.. tapi bulan nih dh abis bayo utang hmnnppphh..

CRAFTCOM ENTERPRISE said...

kak ely tau ndak sesapa yg nk let go brgan umah? kalo ada, bgtau ehhhhhh..intan dh dpt kunci umah dh,tgh plan nk nt grilll, igt nk msuk bln 12 0r lps salin ...tp tgk keaadaan ekonomiwang lerr dlu..........seram intan dh dtg..huhuhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.