Klik Klik

Tuesday, October 6, 2009

Hamboi tajukk xingat tgh pose ke???

Kisah petang semalam

aku aka B: papi, i nak manhanttan fish laa

papi: ok kat mana? bila?

haaaa sumpah itu mmg laki aku. syukur alhamdulillah

aku aka B: ermmmm mlm nih. nak buka situ. ermmm ntah i nk mkn mee kari.. tapi nk nasik kerabu pasar mlm.. err tapi mlm nih ade amazing race.. aaaa..

cam bese aku xleh buat keputusan sbb dah rambang sangat

papi: sukati u. mlm nih pon boleh

aku aka B: tapi papi bayar ok? (heh heh heh)

papi: bukan u nak bwk i g dinner besday i ke?

aku aka B: alaaaaa pospon la papi punyeeeeee (aku buat sore gedik eeeii geli aku)

papi: ok

hahaha mmg la papi akan ok. aku kan kesayangan dia (dia nak syg sapa lagik)

Balik petang tu papi amik aku sbb dia xkeje. terus amik sami lepas lepak borak ngan na cik elly yg kalu aku xjumpa at least seminggu sekalik aku akan rindu, tuka baju siap2 terus kuar. Sempat singgah pasar mlm carik nasik kerabu tapi cis makcik tu mood raya lagik kot xniaga. terus g klcc.

Sampai opis papi (parking kt opis papi la free), jam kt maxis tower tu 7.03min. aku nk semayang dulu aje senang. kat convention ctr surau nye clear aje. pas semayang terusss menuju ke manhattan.

papi: i nk lobster (sambil sengih) (hamboi tak aci)

end up lobster la menu paling mahal kat situ cis.. kitorg uder starter garlic butter mussle yumiieee!! utk aku tuh, sizzling prawn utk papi double yummie tapi garlic butter sos lagik sedap. free kid meal utk sami, lobster utk papi.

papi: u makan ape? (hamboii kedekutnye .. nk share pon xbuleh? terang2 lobster tuh leh mkn 2-3 org)

papi: ok tgk dulu if u lapar kite order lain.. (hamboii sapa yg pose nih?)

starter mmg marvelous!! ditambah perisa sami jerit2 nk turun dr hi chair, dtg plak kids meal dia.. penuh fried fish fillet, fried calamari ring ngan fries. gila byk utk sami. tgh kitorg menikmati mende jadah tuh sami poop. aisehhhh. aku dgn cekapnye angkat sami terus harimau walk ke baby room. settle dari change sami and pujuk dia sbb dia nk main kat baby room tuh, dtg balik lobster dh tersedia.

hamboiii amik, punye la penuh! cam nyesal aje order starter sbb lobster tu dtg ngan buttered rice, mussle, calamri, fish fillet and fries. hoii penuhhhh. ape lagik makan.. tapi time tu sami xmo duk diam. at last letak dia sorg2 duk kat kusi besa, ye la abg cik tu nk cam kite gak xmo baby chair. diama je dia mkn fries. lama2 kitorg perasan dia cm bese mnyimpan makanan dlm mulut.patu slow aje dia turun pusing keliling meja.. patu uhuk2 muntah.. duhhhhh

aku terus off, suh papi abiskn nasik n lobster pack aje. iye nye aku dh kenyang mkn starter tuh. aku sempat la mkn lobster tu nye isi.. tp aku suh pack sume2 sbb nk ratah lagik lobster tuh. ye la dh mahal kena la kasik licin. patu change sami balik, bwk dia main2 kejap, naik atas g nike store papi beli barang pusing2 kat mothercrae jap patu off balik. belum smpai kete sami dh tido dah. sian dia penat

lewat malam.. aku prepare sume2 utk sami esok. bekalkn la dia fish fillet ngan fries.

aku aka B yang garang: papi mana lobster??????????

nada sore aku yg kesal, geram, geram, marah, sakit ati dan tak bersyukur ....

papi (dr dpn tv): ha takde? (buat muka confius dia tau aku nk salahkan dia sbb aku pesan kat dia byk kali smpai suh dia check bekas time nk kuar dr situ)

aku aka B yang garang: kan i ingatkn u? i pesan byk kali kan? i xpuas mkn tau! (eeeii bengkeknye akuuu rasa cm nk g aje blk maki2 budak yg tapau tuu)

papi: i tanya dia kata ade.... (sambil cam nak buat2 tido dpn tv)


.......................................

berhempas gak la barang kat dapur mlm tadik... eeeii sabar aje aku!!

menu mlm nih mee kari!!

esok nk kasik sket kt famil.

hishhh!!

3 hottie:

biqque said...

hahahahahaha! tak tahan, nak gelak sbb cam celaka je teringat lobster tak masuk dalam bungkusan...

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful a.k.a Proud Zakiah Khairani said...

the lobster went to f**k some1 else i think? kikikikikiki..

Ely Hasrul said...

ija: aah i rase la cis cis cis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.