Klik Klik

Friday, October 2, 2009

Di pagi hari raya ntah ke berapa tapi wajib la duduk di meja makan :

shasha: mama rasa la nugget nih. kakak bwk dari rumah. mami goreng tadik

mama aka kakak ipar aku: ha bagi mama rasa

shasha: sedapkan mama? rasa la mama kan duduk kapar, kampung xpenah rasa.

WTF HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAH sbnrnye mata kitorg yg saling tertawa sbb aku ngan kak ipar aku (kak ma) saling berpandangan sambil terbeliak mata

mama aka kakak ipar aku: haaaaaa??????

shasha: mama nnti dtg la umah kakak kat puchong (puchong aje ponnn), bleh kite pegi shopping2 kita pg giant

mama aka kakak ipar aku: haaaa ingat mama shopping kat econsave ker????

hahahhaha gile lah anak buah aku yg gedik sorang nih!!! dia ingat kapar tu mundur ker???

aku ngan kak ma mmg xtahan la bleh gelak xbenti. kak ma kata mmg danish (anak dia) pon malu duduk kapar sbb kak ma explain kt dia yg kapar tu hanya pekan bukan bandar. ya allahhh hello busu duduk sekinchan OKKK aje. kak ma kata danish question dorg napa duduk situ, kak ma kata dia xsuka keje kt bandar. hectic. (kak ma tnb eng kat kapar kompom la xkeje kt city, dia keje kt tmpt2 pencawang ape jadah tuh)

danish masuk dapur

aku aka busu: danish, danish duduk kampung ekkkkk

tanya aku gaya mengejek sambil sengih

danish: takdelah pekan

sambil cam tunduk2 buat bodo ngan pandangan aku

ya allahhhhh kahakahakhakahakahkahakakah

abang dah beli umah lain kat shah alam. aku pon xtau napa nk beli umah lagik. abang ngan kak ma mmg byk duit. sukati dorg lah. pasnih musti danish sukati dpt duduk bandar (walhal dia sekolah kat shah alam ponnn)
macam2 la budak skang nih. busu bangga aje berasal dari sekinchan. busu xpenah ngaku busu bukan dari kampung. busu xpenah malu. ingat mana busu dapat nama ely skin tuh?

lawak tul

4 hottie:

CatlinaFly said...

haha..telatah anak2 mmg lucu :) diorg kan straightforward tak reti nak berselindung! :)

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful a.k.a Proud Zakiah Khairani said...

mulut best tu!!

biqque said...

tengah membayangkan muka danish masa jawab pekan tu...

KAHKAHKAHKAHKAHKAH!!!

dibitz said...

jawab pekan sambil kuis2 kaki dia kot? hahahahah kelakar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.