Klik Klik

Friday, September 25, 2009

takde fancy2 story. cuma excited. kitorg baru perasan Sami dah lupa kat ibu jari dia.

alhamdulillah

thumbsucker no more

xbuat ape2 pon

doa aje

yippie!

selamat hari raya Sami!

7 hottie:

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful a.k.a Proud Zakiah Khairani said...

waa sammy dah makin grown up. big boy!!

miya lak nak tumbuh lagi 6barang gigi..tu yg taknak makan dekat seminggu..nak tetek aje..kempes tetek mama weei!!

Ely Hasrul said...

pas nih miya puas la mkn drummet myumm nyumm

CatlinaFly said...

ely: macih drop by n comment..:) sy pun doakan susu cepat increase (terkadang fikir nak short cut!amik hormone..tapi nak tny nasihat doktor dulu..)

sebab ade sesetgh wanita bujang yg amik anak angkat, amik hormone utk menyusukan anak angkat..so why not sy yg mmg dah sedia ada susu wpun sikit ni kan :)....

hehe oklah sammy isap jari..e-ein isap puting lagi haru..mcmane nak berhenti tah tu nanti...

Yatie said...

stop isap ibu jari tgn lepas ni sammmiul malik nk isap ibu jari kaki, so ely ko stemby je la tuk kasi sammi adik yer..heheheh

fiza said...

Hahaha...ku stuju ngan THU, ko standby jerlah ely :-)

Ely Hasrul said...

cat: bleh aje amik hormone. cuba jaya hehehe

thu & fiza: hamboii korg yg nak menambah aku plak yg kena.. hish xdek xdek..

karipapsayur said...

jom join "MANGSA BULI CONTEST" di blog I !! Tarikh tamat on 19th Oct 09

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.