Klik Klik

Wednesday, September 2, 2009

Rasa macam dah lamanye tak pg holiday. Aritu Papi cakap dia nk relaxs, pegi PD pon xpe bulan pose nih. Siap forward promo hotel lagik. Aku angguk2 aje xtau nak komen ape hehehehe. Sian Papi. Memang. Dapat pg holiday mmg besh. Sebab bak kata sista cara kitorg holiday cara 'mak datin'. Kitorg bukan jenis yg tour de langkawi. Kitorg kalu pg holiday musti carik hotel yg besh, bangun lambat2, try makan yg besh2, relaxs2, bermalasan dan jarang sekalik la sekadar pegi satu malam. bese mmg 3d2n. Hamboi.

Sejak aku benti keje, aku mmg notis berhenti soping serta merta. Holiday pon kena screen dulu. Sebab bila pg 'rehat' tu harga nye agak tinggi. Walaupon sume cost bukan aku yg tanggung tapi aku xmo membazir. Ditambah dgn serangan H1N1, langkah berjaga2 mmg patut dipatuhi. Disebabkan itu sume, kitorg pospon plan g Bangkok bulan 10 nanti. xpe. lein kali aje.

Cuma, 2-3 ari nih mmg terasa2 la nak pegi bersantai. Dah berangan2 siap teringat time relaxs2 dulu. Dah xingat dah bile last pegi holiday. Pagi nih otw g opis mmg teringat betol time kat Langkawi. beshnye (siap leh tingat time cun bile sarung bikini.. skang...lalalalalala). Nak tunggu bulan 3 next year (sbb nk attend wedding Sonia kat Ganu) lama sangat. Terpikir gak tahun nih tak pegi Langkawi ke, kitorg mmg faveret Langkawi tuh. xtau napa. maybe dh kena jampi ngan Mahsuri kot huhuhuhu.

Skang nak amik aura berjalan musti baca blog biqque. sebab biqque ngan uncle c suka jalan. dorg tu kalu jalan penuh aktiviti. Kalu dorg balik dari holiday aje musti xsabar tunggu blog hahahaha. Tapi nak ikut cara dorg jalan mmg xlarat ah. lelagik kitorg yg bawak anak nih. kalu dorg jalan dlm mesia mmg buleh juin tapi kalu oversi tu kite baca blog aje lah. Biqque, bila nak g europe? aku nak tambah koleksi magnet nih hahahaha.

Buat masa nih kitorg nak jalan dekat2 aje. Sami pon kecik lagik. Tu pon dah banyak cop kat passport dia. Tunggu Sami beso sket bleh lawat Miya nanti. Skang nih pejam mata aje la kenang kembali saat bermalas2an kat atas katil tanpa perlu kemas bilik.

Terbayang2 keenakan tilam kat westin, terasa2 urutan kat chuan spa, lapar bila mengenang buffet line (ok lapar mmg sentiasa sbb bulan pose hehehehe), teringin nak sarung sundress and feeling seksi (hoi pose! hahahaha). tergatal2 nak bershopping..

Besday Papi dh dekat. Hadiahnye bawak g holiday aje la hehe.

Ermmm Avilion PD pon jadik la...

1 hottie:

biqque said...

ko nak berjalan? pandai2 la budget murah2, mesti boleh!

magnet medan punnnn tak kasi2 lagi, dah nak magnet europe? hahaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.