Klik Klik

Wednesday, April 18, 2012

'did u know that he has a wish list, guitar, nerf, another transformers yg kre-o tuh, rollerskate with safety haha' kakak told me when i asked her wat ti get for adik, and kt kepala wat the hell is kreo?? knowing adik he loves transformers and mmg xrugi belikan dia any toys/games sbb dia mmg main dan menjaga barangnye dgn jayanye

'ok i cop rollerskate'
senang aku choose hadiah without thinking the fortune that i need to spend

'ok but bare in mind, he kenot pakai kids punye kt toyrus tuh kaki dia besa, kena size dewasa like 38' ok mati aku bila mengingat kn skate size dewasa kompom mahal.
binawe sungguh

So walaupon dlm pantang tis is the 2nd besday partey that we attend and after kelam kabut satu hari we managed to get him rollerskate, tengkiu Na kasik tips beli kt Studio R. Earlier we went to JJAU2 pasal Papi nk gunting rambut and he said 'mcm ade kt JJ' and yes mmg ade and eventho the brand name Jin Xia something the price really captured me, only RM65.90?? okeh i take 3! one for besday boy, 1 for kakak besday boy and 1 for Sami boy hahaha

'Papi cuba u try size nih'

'eh biar betol size adik sama dgn i'

'iyeee'
and suddenly one accessories button tercabut. Saya pandang suami saya, suami saya pandang saya dan mengeleng kepala dia

'kite pg KLCC jek'
hahahahha gile ah baru cuba sebelah kaki dh tcabut butang belum nk test jatuh2 lagik

and total lost for that day 200++ tuh pon dh diskaun 30%. seb beik ade diskaun. still murah dari beskal Sami yg kakak hadiahkan utk besday dia aritu. Gila ah beskal Sami tuh dekat 300?? okeh Suci cop beskal Kakak Shasha aje nnti. tak dulik beskal2 Suci & Sami akan amik Kakak dgn Abang dia punye aje xkosa nk beli hahahha (tambah gelak beso bila Jarish dpt hadiah beskal LeRun dari Wan dia, lagik aku dh aim utk Sami hahahhaha)

Okeh kalu dulu Shasha tema Merah, kali ini Adik tema Biru. Partey kali ini masih tidak dapat menghire sorg photographer tuh seb beik dapat yg lein. Lebih menariks dipenuhi dgn games yg pesertanye sume ntah ape2, letih aku gelak. hihi.. enjoy gambo. cite sambung lein kali. Yang penting kakak masak sedap and aku pakai baju belang biru supaya kalu org ckp aku gemok, aku salahkn belang baju itu.. weeee

seb beik Suci dapat baju biru, stoking panjang telebih2 tp nk pakai gak hihi


Kakak beli a week before partey, gile ko nk pantang.. selamat..

Ehem esok2 nih kalu aku jemput BBQ dirumah maksudnye peralatan penjam dr Kakak hihi


Uncle Cawan, xyah la kena makan cili, main teka gula2 udah ler.. tp mmg lawak sbb terpaksa kire gula2 berulang kali sbb Sami asik curik makan hahhahaha


tgk la si Qaleef anak Noni yg Adik pangku tuh... menembam jugak hihi

Tengkiu Papi yg melayan aku aritu, iye melayan aku tau.. ade ler cite disebalik nye hihi
baru aku pasan, mamat blkg Papi tuh photographer dia pon pakai ikut theme hihi


'adik, hadiah adik hujung tahun lah uncle nk bwk adik pg Legoland'
'alaa.. lamanye busu...'

Hepi 9th besday adik!

Sambung later lah, nk pack barang.
Eh nak packing?? nak pegi mana tu???
hihiihihihi

4 hottie:

Janggel said...

hamboi sedapnya makanan grill2 tu! ngidam pulak....

Best la 'mesen' grill tu...rasa macam nak teri makan makanan yang dimasak diatasnye je...

Nak peking g mana?????????????? huh

Ely Hasrul said...

mmg sedap, kejap aje msk nye xyah nk tunggu lelama

nk pg hanimun babai hihi

Cawan said...

eh ade mention Cawan di sini.. Kbai..

eh sambung smula, mane pic adiah2?

Ely Hasrul said...

pic hadiah sume blur hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.