Klik Klik

Tuesday, April 10, 2012

Panjang sungguh tajuk itu. memula seronok letak dlm list utk berholiday, kendian jadik the least important kendian kena buang terus dari list tahun ini kerana setelah buat site visit dgn QC tak bertauliah iaitu Mami Cantek (kakak aku la tu)


'u dine kt luar kan?'
'aah'
'kalau hujan cemana?'
'tats why i kena beli dining table baru utk outdoor punye'
(alasan tak munasabah)



'so nih u punye walk in pantry?'
'aah'
'kena pasang lampu lah kicthen u sbb nnti gelap'
'tu psl la i pakai glass folding door attached ngan bilik blkg'
(the glass door tuh bukan aku punye kehendak pon)



'why on earth u pecah and amik takat 3ft!? i tot u amik the whole family area'
'no, hsrl kedekut dia nk tis area utk office dia and entertainment penat i dgn wadie pujuk'
'ermm in that case u letak walk in wardrobe u here lah'
 (err aku nk letak katil kt sini ekceli)



'i tot u nk buat open kitchen?'
'aah tp hsrl nk buat utility room, bleh jadik 2nd guest room gak'
'ha bleh la i campak katil shasha tuh kt sini'
(she took 1 guest room and selamba jadikkn stor
patu nk penuhkn guest room aku pulak? cis)

and rumah kakak hanya selang dua buah rumah dari rumah kitorg.
letih nk layan QC tak bertauliah nih

lelagik bile dh kire cost2 yg tahu dan tidak tahu hehe

BUT

'eh i NAK beli BBQ King set nih, nnti kite bbq'
'eh i TERbeli mixer bowl yg besar.. kena la i bake cake'
'eh i ade...' and the list continue

BIG GRIN, tak dpt pegi holiday pon xpe lah asal dpt makan free kt umah kakak kahkahkahkahkah and she's a great cook! xcaya tnya Papi hehe

anyway i love my qc tak bertauliah so much


6 hottie:

Lily Riani said...

i nak jadi ID tak bertauliah leh cum director tuk i direct direct jek

Janggel said...

Hai bilelah nak merasa makan satey celup tepung kat rumah baru ni.....

BlueEwoke said...

Xpe skin, janji umah ko siap. Travel anytime boleh.. tak dpt tahun ni, tahun depan ada lagi kan..apa la sangat huhuhuhu

MasZuber said...

tak sabar nak BBQ dekat umah kakak santekkkkkkkkkkkkkkkkkk

Ely Hasrul said...

lily, buleh2.. kalu ID tak bertauliah xdek charge kan? sbb i punye ID dh pening kepala, i nak itu papi nak ini hahahhaa


janggel, sate celup tepong??? huyuh kena pektis buat tuh haha.. doakan rumah kakak cantek dpt siap sepenuhnye dgn cukup budget sume ye.. patu nk celup ape pon buleh haha

Ely Hasrul said...

Na, tu la tahun nih nganga mulut telan air liur aje la tgk korang.. ga ga ga ga


mas, BBQ sgt lah digalakkn hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.