Klik Klik

Thursday, April 12, 2012

Alhamdulillah, masuk minggu kedua nih berjaya duk umah sendiri. Penat, Letih, Kelam Kabut tapi paling penting TAK STRESS. Hehe. Mana tak kelam kabut, Papi keje 10am - 7pm now so Sami balik school Teacher Sarah hantar so i need to wait for him kt lift bawah around 5pm+. Kalu Suci tgh tido seram sejuk nk tinggalkn dia. Nak lari buleh tapi kang bentan pulak aku haha

Sempat gak last week pegi attend besday party anak colleague Papi kat Bangi. Aku dh excited gak la nk taram makan alih2 masuk aje rumah Khairul & Shira (laki bini keje Exxon)

'haaa baby belum sebulan dah kuar jalan?? whoaahh so getto!' jerit Izzat kesukaan. Izzat nih opismate Papi gak, dia jenis gembira yg kepoh. opis2mate Papi mmg bagi aku al-kepoh sbb dorg suka report kat Papi kalu jumpak aku kt area KLCC. Pantang nmpak aku makan, soping, lepak stabak or tgk wayang sure di reportnye kat laki aku. hishh naseb baik la dorg2 tuh bukan laki aku haha

my reaction? terus jaga kelakuan sbb sume org tau aku dlm pantang cis cis cis

Anyway with Suci everyday really tough, it's like making a multi million daily decision. If u have to choose baju2 yg comel utk dia pakai everyday buleh mendatangkn stress tau dak!



Mami.. baju mana nk pakai nih??

Anyway tengkiu for keep coming baby gift for Suci, Alhamdulillah tak benti2 rezeki Suci


Selasa aritu ade hal nk kena settle so end up pepagik dh smpai ke JJAU2. kejap jek kt situ before balik pusing2 carik tmpt makan and Papi suggest makan kat Kenny's


Suci sleep, Mami nak makan okeh

Genap Suci sebulan Mami nak taram Kenny's! haha



Tipu lah kalu ahkak minum air suam and makan muffin aje



sebab ahkak ngidam Chilis ahkak settle dgn lamb kt Kenny's dulu
 (err xsedap la kat ahkak)



Alhamdulillah lepas sebulan tanpa bengkung, tanpa diet tak tentu hala, tanpa timbang berat suar Jeans ku daput gak ku sarung



Tapi sangat biadap okeh henpon xmuat nk masuk kt poket suar! kehtat!
ahkak moncong satu ari! haha


p/s- nk stori pasal Sami tp gambo susah nk transfer.. hishh

7 hottie:

Lily Riani said...

the thing with baby girls, mommy will always wnat to doll them up. Hheheheh....

Ely Hasrul said...

stress tau Lily! hahahahhaa kalu buleh sehari nk tuka baju 5kali hahhaa

Mommy_Cha said...

hai..suci nak jadik model ke mommy? hamboih!

Janggel said...

Stressssssss le sangat! HHHahahahahahha

Ely Hasrul said...

Cha, model double chin buleh kot. menembam je nih hihi


janggel, mmg stress tau nk pilih baju hihihi

BlueEwoke said...

memang stress. esok2 nk p travel lagi ko stress, sb ko asyik nk beli baju baru utk dia je, penyudahnya aku jugak pakai baju buruk ngeh ngeh ngeh.

Ely Hasrul said...

mmg Na, sudahnye baju aku pakai gak yg lelama.. baju sami nih aku baru aje kemas drawer dia ade bape helai xpakai lagik patu sungguh byk la gak yg baru pakai sekalik dua tp dh senteng haha.. aku nk kena beli baju baru nih.. sume muat lagik tp ketat tang boobs apekan daya ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.