Klik Klik

Friday, October 15, 2010

Akhirnye aku dapat gak slipar baru. aku nak selipar jepon aje ekceli. mcm yg penah kakak beli kt jakarta MYR1 aje!! sumpahhh sedap pakaii.. malangnye setelah setahun, SETAHUN OK!! aku belasah kena jugak ucapkan selamat tinggal sbb selipar tu mmg nipis hehe. 

Dalam masa setahun itu, ade juga selipar sandaran yg aku pakai, selipar Reef - mmg suka sesuai dgn kelebaran kaki aku neh (dibeli tahun lepas), selipar Crocs papi beli - err tak berapa tapi sbb papi beli aku amik aje (dibeli tahun lepas juga) dan.. eh itu aje?? Huh !! aku takde beli selipar ke tahun ini??? kasut??? nmpak gayanye anak buah aku lagik hebat dari aku laaa 

Tahun nih aku tau aku beli satu pump aje. Beli kat elo, kat subang parade neh. sempena besday aku aritu. aku hadiahkn diri sendiri. Murahhh ok!! RM49.90 less 50%!! haha besh betol lah!!


cam bese aku nye kaler pilihan mmg lein la sket kan. selesa pakai tapi flat sgt. lelama kaki cramp lah sbb keje aku berdiri 8jam. 
jadik sebab hari nih sales ok banget, aku pon turun la ke tropicana life kt bwh nih..ingat kan ade le reef ke ape tapi xdek. sume slipar kat situ pon jenis yg comel2 tapi keras semacam. last2 tgk ade satu selipar nih nama sanuk. err sanuk?? sekalik cuba sedap. mmg lembut wahh sehsuaii sgt2..

'bape dik?' tanya aku 
'99 kak' jawab adik tuh
'diskaun?' tanya aku lagik mata meliar tgk slipar2 kt situ
'takde la kak, nih dh turun harga nih, kalu idak seratus lebeh' pjg explaination
'dpt ape2 tak?' tanya aku lagik sengaja
'dpt plastik bag kak' cuba gurau kah?
'6bulan warranty kak'
fuiiiyooohhh biar benar hahahahhahhaha



ade ropenye brand sanuk nih

ok lah tu..

naik atas, tayang selipar baru kat yani..

'cantek tak yani...'
 'cantek kak, mcm 20 hengget punye selipar'
ade yg nk kena baling dgn selipar nihhh hahahaha


6 hottie:

Papakeechee said...

kekeke ... btw suka la ur green cum turquoise flats tu ... love the color and the design ... sgt sesuai with casual wear ... i assure u it's money well spent!!! nice!!!!

Ely Hasrul said...

ekceli tu green berkilat tau hahaha.. mlm tadik i amik sume gambo kasut2, esok nk buat entry lah! lama nye xbeli kasut baruuuu

Rozy said...

ely,

bapak mahalnya selipar ko tu.. memang mcm slipar 22inggit.. kekekkeke jgn maraaa...

Ely Hasrul said...

rozy - cis hhahaha mmg la kalu mak aku tgk sure dia ingat 5hengget.. buat masa nih selesa ar slipar nih.. xtau la esok2 haha

dibitz said...

hahahaha... kelakar la ending dia... hahahahhaha... tergelak sbb aku pun kena camtu gakkk...

Ely Hasrul said...

ha la.. hahahha.. tnganga2 budak2 indon tu ngan selipar aku. ok la aku baru dpt satu selipar. dorg tuh tiap minggu beli kasut baru! cis sapa yg tokey nih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.