Klik Klik

Sunday, October 24, 2010

Pagi ahad yg indah ini ewah, tanpa memikirkan nak pg kedai.. nak tepon kak ika tanya sale pon malas. tidak mengemas rumah, melepet dgn sami, kemas sikit rak kasut alamak! ade yg kotor, buruk, rosak, koyak siap ade yg xingat pon! haiyahhh

Rentetan dari entry kasut hari tuh, meh kite tgk kasut2 lama yg xtau aku nk buat ape

aku ingat lagik, papi belikan kasut nih time bercinta dulu. untuk raya. beli kat vincci. yg bongoknye aku nak gak walaupon size nye one size bigger. sedap ekceli pakai wedges nih cuma aku pakai sekalik dua aje. buruk dah. buruk dlm simpanan duhh

hoiii kotornyeee.. kasut nih hadiah seingat aku! sembonia mo bagi time keje kt MEM dulu!! wahhh

iye hadiah besday dari papi time bercinta dulu. dr dulu smpai skang mmg kasut aje dapat buwekk hahahha
cheapo tul aku xpenah beli sendirik

oh my.. the most faveret 9west. kasut pegnen. iye aku pakai time aku pegnen. smpai lenjan lah!. ekceli kategori hadiah besday gak nih. ingat lagik (okek kuat ingatan aku bile tang kasut) pas bg kasut, papi bwk g water legend kt PD hehe. beli kt klcc. ade keslucu gak. sorg mmber tgk aku pakai.. dan2 esok pg beli kasut yg sama la la la la


okek sumpah aku xingat. zaman clubbing kot. buruk dah

croc papi beli kat warehouse sale.


haaaa nih aku beli sendiri! kompom! haha. dh lama dahhh. sume kasut2 aku dh lama. nmpak sgt aku dh lama xsoping. lacoste nih beli kt gallery isetan KLCC. 50% off. kalu duit sendiri kuar aku xkan beli mahal2 haha

3inci ok. kasut hantaran kawin. faveret gak nih. pony material u tak tipu. haha. papi beli (dh hantaran dia la yg beli) kat warehouse mana ntah time papi kt melben dulu. ade one pair aje. tgh aku cobak ade minah salleh dok puji2 gaya cam nk try gak. terus masuk kotak beli haha. aku masih suka pakai tapi masalah pas bersalin smpai skang tapak kaki xkecik2 ape kes!

hah! aku ingat sungguh aku beli kat ampang point semata2 bosan dok menunggu biqque smpai. tp aku xingat kitorg nk buat ape time tuh. murah aje rasenye xsmpai 40hengget. pon aku suka pakai cuma dh buruk, tapak dh nipis mmg patut kena buang

nih consider baru. baru 2 tahun. what?? hahaha. beli kt vincci klcc. time nih konon new arrival. aku rasa santek kat mata aku tp smpai skang xselesa pakai. melecet cess

nih selipar adhoc. beli kt langkawi, kitorg nk masuk perlis sbb nk attend kenduri nad. brand blay kompom bwh rm50. kaki itam pakai selipar putih, bagus sgt lah tuh


haaa nih pon kasut hantaran. ehem 3 pasang okek kasut hantaran. ape xbagus hantaran kasut? pegi mampos ah kan. aku nye wedding. nih pon papi beli kt melben. murah sket and aku sakit hati skang sbb ketat. pelik sungguh la nap kaki au xkecik2?

nike nih beli kt al-ikhsan kt jejantas plus kt area melaka tuh. r&r ape ek? papi beli sbb dia rasa bersalh kot dia beli driving shoe haha. au pakai time pegnen. time tu aje pon

iye 9west hantaran aku lagik. 3 kasut xsilap. mak aku over hantaran smpai 21 dulang. ade henbeg kaler sedondon. kebykan 9west papi beli kt melben murah sket. kalu beli kt sini mmg tunggu 50%. nk beli kasut kena la tunggu diskaun baru la pengguna yg bijak.

okkkk sumpah nak nangis!!!! ini kasut nikah! faveret ok! beli kt zara OU xsilap. kt klcc dh xdek size. sumpah berkenan n suka pakai. ehem kepada yg tidak tahu aku punye stylo zaman dolu mmg lain mcm gaya kasut siap stoking ok! haha. nak nangis sbb elok dlm simpanan tapi rosak!! aku perlukan rak kasut yg canggih la gini! eeii cm nk betolkn belah dlm tu??


haha aku beli nih time belum kawin. sequin merah menyala u! beli kat xes, carrefour wangsa maju. aku suka kasut2 xes sbb ikut citarasa aku cuma kena yg bertuah sedap la pakai. harga kompom murah! aku pakai dgn rasa bangga tanpa malu papi jln kt sebelah. ape? berkilat? hello aku jumpak version yg sama kat zara klcc beratus harga. good deal la kan? tapi dh rosak. cuma sayang nk buang.

iye aku pakai kasut mmg smpai lunyai. mahal atau murah nasib la kan. sakit jiwa C&K papi beli kt singapore nih dh koyak. isk isk papi nk kasut baru?

banyak lagik mana ntah kasut2 aku. kt kampung kot.. xpon kakak aku rembat.. zzzz




6 hottie:

Muhammad Safie said...

wow..byknye kasut

Ely Hasrul said...

bg seorg pompan, xbyk ekceli.. aku ade mmber laki yg jenis suka mngumpul kasut huh kalah makcik!.. jap lagik nk snap kasut papi plakk

Biqque said...

aku nyer berkotak2 dah buruk2 dlm bilik kiki...hahaha!

Ely Hasrul said...

ha ko nye sumpah lagik byk kan?? sila buat entry biqque!!! haha

Papakeechee said...

pandai eh u jaga kasut ... my kasuts dalam setahun kena tukaq plak sbb teruk sgt ... maybe jalan cam mat rock kot... sungguh tak ayu!!! =P

btw ur pony shoes tu adalah sgt cantik ... urut2 la kaki maybe boleh kecik seperti dolu! =)

Ely Hasrul said...

papakeeche i tak pandai jaga kasuttt hahaha sume buruk2 dh ekceli. dlm gambo nmpak cm santek haha. pony 9west tuh mmg besh pakai tapi dgn ketatnye patu carry sami lagik mmg makaseh aje la hahahha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.