Klik Klik

Tuesday, April 13, 2010

Haha..


Liz just invited me to the fames Gatsby event/launching. Dan aku dgn xmalu nye mengoffer diri untuk ikut. Memandangkan papi sudah tempang. Liz pon nk bwk Batrisyia (sedap aje aku sebut E-ein, sori Liz dok tgk email Cat terus tingat E-ein) kena la bwk si Sammy sekalik.

'kena smpai before 10 tau'

'iye kak cik (yg bersuara ala gadis 17thn) aku bgn kul 5pagi tau' wakakkakaka

Nanti kite koling2.. jumpa di sana..

p/s - dah la xpenah jumpak kak cik nih..

6 hottie:

Liz Rohaizat said...

suara ala gadis 17 tahun? tu yg xleh tahan tu. mmg ramai dah tertipu dgn suara ku.

ku dah penah invite sesapa yg nak ikut thru blog. tp no reply from anyone. xtau lak ko nak ikut. haha.. seb baik buat tebal muka taip sms kat ko

ye cik kak. kena sampai sblm pkul 10! tiba2 rasa nak order dr packmelove. leh jugak merasa. hehe

Drama Mama said...

wahhh bestnya dapat gi event!sila snap gambaq banyal2 letak dalam blog okeh. sami excited tak nak pi nih?

Ely Hasrul said...

liz - ade ek invite thru blog. aku skang kan bz cam menteri xbape sempat nk masuk blog selalu.. xyah nk order2 aritu aku pack bekfas utk sami dgn batrisya skalik.. err agak2 kena bwk stroller tak?

zura - kalu dpt snap gambo la ek.. nk bwk si bujang tu mmg payah la sensorg.. tp skang sudah ade harnesss hahaha nnti nk upload gambo.. sami suka sbb cam dia plak yg bwk i jln.. cesss

fiza said...

Bestnya, aku pon tak pernah jumpa liz lagi (^_^), tgk gambo jer. Nak gi, tapi aku ada check-up lah pagi tu. Selamat berjimba² utk ko ngan liz.

Ely Hasrul said...

tu la fiza, aku malu2 kucing neh.. dh la liz charming gile.. aku plak cam maid.. kena furnish sket muka neh, dari tadik pening pikir nk pakai ape.. aku nye uniform asik la jeans ngan baby t, sungguh xhot.. wakakakaka cam nk berdating pulakkk

Liz Rohaizat said...

sejak bile pulak aku 'charming giler'? hahaha.. muka dan dressing aku mcm budak sekolah je beb. psl tu ramai tertipu. kalau aku pakai simple, lagi la org ingat aku nak ambil spm.

babe, jeans dgn baby t pun boleh ape. ko nak hot mommy! x sure nak bwk stroller ke tak. kalau ko nak bwk, bwk la. aku ingat mcm nak bwk tp takut nnt, anak aku nak berdukung. aku lak kena tolak stroller. ada aku babywearing nie kang. dah lama x pakai ring sling.

fiza, kalau ada lain masa, kita jumpa eh! dulu asyik chat kat GGF je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.