Klik Klik

Wednesday, April 20, 2011

Ok Ok.. sebenarnye aku tak tgk pon Raja Lawak tapi mmg aku tau la Johan & Zizan dari musim pertama. Even beberapa persembahan dorg aku tgk. Then bila start Nabil menang aku tgk gak slot dia, sebabnye Biqque tgk Raja Lawak. Cakap aje la ape cite melayu Biqque & Uncle C tak tengok, program ape? sume dorg tau. Ada agenda dorg tgk sume nih tapi aku pasti antaranye amusement utk diri sendiri haha.

Aku bukan takmo tgk, tapi selalu terlepas memandangkan aku ade series sendiri yg aku suka. Lebih2 lagik Papi tak tgk langsung program2 sebegini. Program Papi hanyalah Sportcentres, channel ESPN, Starsport etc then National Geo dan satu2 yg dia join ialah CSI. Aku pujuk2 subscribe channel investigation pon dia xmo layan nyiampahh tau

Berbalik kepada program Raja Lawak, secara tetiba aku ckp kt Papi aku nk tgk Maharaja Lawak sbb aku assume lawak yg diketengahkan sepatutnye super lawak lah. seperti bese secara tak sengaja aku miss episode. Pertama aku tgk kat youtube aje. Nabil, Jozan, Sepah terbaek. Peserta lain.. Jambu aku tgk separuh patu dh xmo tgk dah sbb cam malu sendiri haha. especially Amir tuh.. ermmm malu tul haha..

Minggu kedua pon aku termiss gak.. youtube la membantu masih aku kekalkn 3 peserta aje. Alih2 program masuk kat Mustika which is jauh panggang la Papi nk subscribe kan.. so minggu ke 3 masih di youtube. Siap invite Usop Wilcha lagik haha.. ape2 pon mmg terbaek la lawak dorg hahahhaa gelak aku arinih..

 


6 hottie:

Raihani said...

elly ajar la aku cam ne nak add nufnang tu..tak pon tolong la buatkan utk aku..x kira ko kene tolong

Biqque said...

mmg kitorang tgk cite melayu sbb ada agenda :)

Natasha Farina Arifin said...

hi mommy sammy! im the die hard fan 'kipas mati kuat' utk Jozan..and already langgan pakej mustika for them only..! hehehehe boley gitu...

Ely Hasrul said...

ani... ko g kt site nuffnang patu register.. aku mmg kelempap bab2 nih..

biqque: aku mmg tunggu ko cite blk jek somehow aku suka dgr ko cite dr tonton sdr hahahaha

hamboi auntie cha.... siap die hard lagik tuh hahhaha..

Ct Arina said...

jozan n nabil best. tp nak jozan menang. hihi ;p

Ely Hasrul said...

haha.. week 4 mmg dedua besh.. suka tp xvote pon hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.