Klik Klik

Sunday, April 17, 2011

Gara2 Auntie Cha Sami bergiat masuk contest dan dengan relanye men-Tag suh masuk Contest mari kite bersama2 mencuba nasib ya!

Ha... antara syaratnye senang aje..

Jadik follower - memula aku dh follow, jadik la follower ke 333 patu cam teruja la nk mintak free gift hahaha tapi alih2 tgk xdek dlm list, dah folo balik.. 

Buat entry and letak link Contest Alya

Patu kena la letak gambo yg hebat berkenaan alam sekitar ye.. gambo kena hebat tu maksudnye gambo yg rasa leh menang lah (ini aku yg sendiri ckp haha)..  kerana semangat nk celen gambo si Cha yg tgh hangat bercinta kat Pullman tuh.. aku pon godek2 la sume gambo.. hasilnye.. hampeh zzzz.. kalu tak seksi tak tentu pasal.. gambo papi pulak kt dlm tuh hahaha

Jadik gambo yg boleh diterima akal ialah gambo ini..

Tantadaa...


Gambo diambil ketika aku tgh pegnen 7bulan, kitorg bercuti time nih.... haa ok lah kan.. nampak bekas gunung berapi di Tangkuban Perahu, Bandung.. diharap boleh la dikategorikan sebagai gambo berkaitan alam semulajadik sbb kalu kt laut ke waterfall ke sume gambo 18sx ape kes haha..

Kendian kena tag 5 kawan patu kena makesure kawan tu tau..

Ha... meh kite main tag2..

1. Sista Biqque (yg dok travel non-stop)
2. Cawanna (haaa ape lagik tebar la gambo2 tuhh)
3. Zura Drama Mama (yg dh lama betol lah tak update blog huishhh)
4. Fiza Rahman (maybe gambo ko mkn durian kat kebun ke.. hehe)
5. Liz (aku tag ko sbb aku pasti ko bykkkk gambo berkaitan alam.. hehe)

Good Luck!! Hadiahnye tidak diketahui.. berdoa aje la yek..

4 hottie:

Natasha Farina Arifin said...

mommy sammy: haiyoo..ini punya gambar manyak lomantik..kalah ler untie cha gini...ah...tak suke...hehehehe! good luck mommy sammy! amboih bestnye gih bandung....berhoneymoon ler tuh...

Natasha Farina Arifin said...

kena tag sila rujuk lampiran di sharemyloves.blogspot.com/
hehehe

Ely Hasrul said...

auntie cha.. xsure la lepas ke tak.. semulajdik mmg la.. tp gambo alam nih tak mesra.. hahaha patutnye kaler green or sejuk mata memandang ini.. bekas volcano seram hahaha

Natasha Farina Arifin said...

hehehe mommy sammy..euww yang ngerik tuh yg best..untie cha suke ganas2 nih..hehehe. makan budok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.