Klik Klik

Monday, February 8, 2010

Sami suka sume wheels. This big bike was given by Uncle Man when we were in Bangkok last Christmas. Sami loves it and of course he tries to ride it


Adoii.. dia nih main toys mmg sampai hancur tau! Tu railway station kat blkg tuh dia pandai pasang and pas dia excited dia akan buat train tu sampai crash.. Haha...

5 hottie:

Masayu Ahmad said...

Itulah anak jantan namanya, itu sorang saja.

Kat sini ada tiga hero, kereta mainan besar gedabak dan basikal, ditanggal satu persatu.

apo nak dikato eh,

Drama Mama said...

hahaha comel ja dia naik bike tu...ekekekke

sami makin cute la aunty tengok, selamat aunty takdak anak pompuan tau! :-p

Ely Hasrul said...

mas - selalu gak terpikir camne la mommies yg layan anak ramai huishhh

zura - kalu u ade anak pompan.. terus sami tangkap dulu haha

biqque said...

hahahahahahahaha mcm aku hadiahkan basikal kecik kat anak sedar aku, patu dia duduk atas basikal tu! hahahahahahaha! comel laaaa!

Ely Hasrul said...

dia suka gak sumbat brg2 dlm compartment beskal dia.. xmuat pon dia sumbat patu dia duduk atas tuh cesss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.