Klik Klik

Saturday, February 13, 2010

Aritu sami marah sbb kitorg xlayan dia kejap. Tgh dinner tapi dia nak main beskal. ok la. pi la main. Patu dia nak lukis2 plak. ok la pi la lukis. Tapi dia nak mami yg lukis. Ha tunggu jap pas makan kite main lukis2..

'mami... nak draw big loorryyyy' sami ulang2 lebeh 10kali..

'ok.. sami lukis first mami finish mami lukis ok?' aku jawab pon dh lebeh 10kali..

'mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...' panggil sami sambil mencampakkan kusi kecik dia..

hamboiiii

'berapa kali mami cakap jgn throw barang?' 'stand here!' terus kena denda..


Kitorg makan dia kena diri kat situ.. ignore rumah yg sepah



muka sedih dan kecewa tapi xberani nk turun



penat kena diri



terus naik meja patu duduk


'Sami, say sorry to mami' papi suh sami

dengan slownye..

'sori mami...'

ah.. at last nak gak dia cakap sori.. fiuhhh

8 hottie:

Drama Mama said...

bravo sami!!! dah pandai mintak maaf. haaa bole plak dia diri situ sambil buat muka tak malas layan kan hahaha..kalau irfan confirm dok melalak sampai i pi pujukkkk...meh cita ur secret camna nak denda ni i need it!

Ely Hasrul said...

hahaha tetiba aje dia mintak maap.. pas tu pn mmg pas noti pasan la dia mintak maap.. part kena denda tu kalu dia nangis kuat2 pon kitorg buat bodo.. besenye sepanjang dia kena denda tu i akan buat muka masam jeling maut kat dia kire kalu ko gerak ko kena.. hah mmg nmpak cam kejam tp i rase pon sbb sami tu ignorance n keras kepala so dia cam ego gak la buat dek gak xberani nk nangis hehehe.. u xtau i kalu marah kat umah sore mmg halilintar gak la.. kadang bukan marah sgt tapi terlepas sbb penat huishh :P

fiza said...

Ala..la..la..siannya sami kena denda (^_^). Pandai sami ikut arahan ko kan, aku nak kena jadi garang mcm ko gak lah ☺☺

biqque said...

bagus2...berkesan!

aritu anak kezen aku, twins, rebut kerusi, mak dia dtg rampas, patu dua2 melalak. dengan tak disangka, 2 minit pastu, elok senyap macam takde pe yg berlaku...rupanya dua2 tu ratu drama! hahahaha!

Ely Hasrul said...

sami dulu nangis kuat2 mmg drama lah kalu kena denda.. sampai la xbleh buat ape dia akan ckp nak susu.. tapi skang dia jarang nangis cuma dia mmg tau la dia kena denda.. dan yg xbleh tahan tuh kadang pas kena denda buat lagik.. zzzzz

Anasfadilah said...

alololo siannya sami kena diri,lenkali dengar cakap mami tau sami..jangan lepaq barang,nanti kena denda.. :)

dibitz said...

ala tomeinyeeee..... kiss kiss... kalau nakal lagi nanti aunty suh mami buat topi kon, kena pakai sambil berdiri pulak (ceh ni paling ganas la denda kononnya). haaa jangan notty2... sayang sami... muahssss!

Ely Hasrul said...

pakai topi kon debi? tu bukan denda tuh.. tuh ajak main hahahhaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.