Klik Klik

Thursday, February 4, 2010

28hb nih besday sami yang ke 2

Tak sabar ekceli. tak sabar nak congrats diri sendiri sbb dpt bf sampai 2 thn (huhuhu beshnye!)

Semalam otw balik keje, ckp kat Papi aku ade 2 janji yg belum tunaikan. Satu nk hantar gambo 'workstation' kat umah, satu lagik nak buat karangan budak darjah 5. Diharap org yg aku janjikan tu tak marah (hehe)

Banyak kali dah, banyak kali buat new entry tapi ntah camne ntah aku yg major in marketing nih bleh tak tau nk tulis ape.. dush tendang bakul. padahal dulu aku nye presentation dlm subjek promotion dpt A++ u.. ke aku nih bukan penulis yg bagus? kalu la mmber blog tgk tulisan tgn aku sure muntah haha

Selalu gak baca blog org lain, silent reader aje la. Macam2 karenah. Besenye before aku baca aku akan ingatkn diri sendiri spy terima aje la dgn hati terbuka. Jadik kalu tuan punye blog tu buat cite sedih, gembira, getik, asik nak belagak, taksub ke ape aku baca aje. Bagi aku sukati org tu la nk tulis and cakap macam mana. Tapi aku ade jumpa satu blog nih yg penuh dgn emosi. Catatan dia tiap hari u, details. Over. Tapi aku suka baca sbb dia tulis dari point view dia, hal dia and paling penting dia mmg good storyteller. Ade gak penulis lain yg lucu la bagi aku, tulis utk suami yg jauh cam blog tu adelah conversation dia ngan suami. Tapi baru2 ini aku sungguh la amazed dgn sorg pompan nih. Dah la bijak, cantek & kaya. Tidak pula berlagak cam sesetgh blog dan paling penting RAJIN!!

Super rajin & highly motivated!! ok aku mmg terpengaruh gak la skang nih ngan dia. Sume nih sbb biqque la baca blog dia. Dia jenis rajin belajar, buat keje dari bawah walaupon bapak own the kompeni, jarang ckp psl diri sdr or bf dia, letakkan sume tips and buku yg patut dibaca and teruja tgk apprentice, suka fashion and excited everytime dia belajar bende baru.

Kenapa aku tak macam tu ek? padahal minah nih kalu nk duk umah goyang kaki pon buleh. and kenapa aku xletak link blog dia kat sini? zzzzzz hahahah

Ok. Coming soon nye selain besday sami ialah promo entry utk packmelove..

La La La

3 hottie:

fiza said...

Congrats in advance sbb berjaya Bf sami until 2 yo (^_^)

Apa link blog tu? Nak tau gak ☺☺☺

biqque said...

jgn kata ko, aku teruja ni nak tiru oracle dia yg penuh dengan handbag and baju and kasut pejadah sume tu...zzzzzz...

Ely Hasrul said...

blog dia prodduck.com xsilap.. nnti aku kasik kat ym

hahaha biqq dia tu mmg cam ko aje aku rasa.. beze nye dia terlalu cantek dan super kaya cisss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.