Klik Klik

Thursday, August 30, 2012

'ya allahhh.. kena pakai baju terbalik?' ape daa laki aku nih, terbalik tu makna lain tp buleh la dikire pakai paham la gak maksudnye
 
'aah kena pakai baju laki, kalu laki kena pakai baju pompan.. ala bukan kena pakai kt mana2 pon, dlm umah pon bulehh' aku explain kat papi
 
'oooohh i ingat i kena pakai sekalik.....' dgn melepaskan nafas lega
 
AKU YG MASUK KE LAKI AKU NEHHH??? SUUMMMPAHHH TAKK PAHAMMM
 
 
 
 
kalu nk di comparekan challenges mmg not bad la tahun nih, tahun lepas punye the making aje buat aku crazy, wahh spiking! ini gara2 presiden travelholics dok kempen spiking, mentang aku xreti nk spiking, aku suh laki aku spiking dgn dia kang baru dia tau nigger tak nigger nyeh..
 
'hi sexy lady gangnam style' -- ok bongok
 
 
 
 
 
meh tgk list dari Chawana
 
Idea Chawana.

1. Blogger berpakaian baju raya songsang (lelaki pakai baju perempuan, perempuan pakai baju laki)
 
Setelah mengexplain kat papi, aku rasa ini yg paling senang skalik. ko pakai aje la baju laki ko!
 
kena la aplikasikan baju papi beli kat parkson rm149.90 nyiampah betol reganye. patu cam nyesal aje ckp kt papi xyah pakai baju pompan, kalu idak bleh sedondon ngan aku! wakakaka.. tp tgk la gambo ape nk submit nnti. kualiti masih jgn harap cantek ye..
 
 
 

2. Blogger hias kenderaan korang bertemakan raya, dan bawa kereta korang berjalan-jalan dengan hiasan tersebut (lagi meriah hiasan lagi byk markah huhuhuh)
 
adoiiii cemana nk hias! aku pon xmenghias ape2!
 
dh ler hidangan raya kitorg cenggini aje..
 
haaa cer tgk mana ade hiasan bagai?? siap tong air tu kuar la ha! ahhahaha
 
nk hias dgn kad raya pon dpt kad raya ciput aje.. kuih raya jgn la beri harapan tinggi. beli nutty pon belum raya dh abis.. ermm tgk le cemana, nk bwk kete jenjalan lagik.. bwk pegi petrol station bleh tak? nmpak sgt ko xpegi beraya cehh
 
 
 
 

3. Blogger ambil gambar reflection diri sendiri (pakai baju raya) di mana2 tempat berkaitan, lagi luar biasa cara/kreativiti/tempat yg digunakan lagiiiiiiiiii bagus! (sila pikir di luar kotak)
 
reflection? wow sungguh vain. sila fikir di luar kotak ye... (part nih mmg ade la kobongokan aku buat kejap hahhaa)
 
 
 
sungguh aku tak diluar kotak hahahha
 
 
 
 
 
 

4. Blogger memakai baju raya dan bergambar bersama patung demo baju raya di pasar raya (pepandai la korang nak pose maut camne)
blogger memakai baju raya? senang aje.. baju i rega rm189 tauuu...
bergambar bersmaa patung demo? senang aje.. mana hush puppies nih! aku nk masuk dalam cermin! fidafiss jauh sgt!
 
 
 
'ely, nih tulis patung demo baju raya.. xboleh nih hush puppies..' wat?? tu kire promo raya la tu hush puppies alaaaa....
 
'jom pegi fidafiss..' ewahhh staf aku nih nk keje ke nk jadik jurukamera??
 
'nih tulis di pasar raya nih macam mana?' haaaaa??? alaaa anggap aje lah pasar raya tu soping mall...
 
'ely pg la kat c4 sebelah, xpon pegi parkson! ha! kat parkson cantek2' hishh malas betol aku nk layan! kang aku ckp korg makan gaji buta karangg..
 
 
 

5. Blogger kibar bendera Malaysia sambil pakai baju raya di tempat yg tinggi (tiang lapu, atas pokok, apa2 yg tinggi, etc)
kibar bendera Malaysia? sumpah aku xdek semangat patriotik sbb xpaham.. rope2nye kan ke nk merdekaaa kahkahkahkahkahkah
 
lagik aku gelak besar kalah kak kiah propa bile balik kampung tgk cabinet yg berselerak nih..
 
 
kerana di bawahnye sunggguh laaaa banyyyakkkk BENDERA MALAYSIA... HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAH
 
terbaekkk
 
tapi kena kibar di tempat yg tinggi?? *hati ku tiada bunyik cengkerik, byk bunyik time nih lelagik bila pg beraya kat rumah Mbah dok tgk la pokok tinggi, pasir tinggi.. pasir? wow mmg kelas kalu aku naik atas pasir dok kibar2 bendera nih... *
 
 
takpe takpe dgn baju raya rega rm699 aku nk carik tempat tinggi
 
 
 
 ha!! nampak! nampak! betapa tinggi nye!! smpai xbleh nmpak atasnye dr kete
 
 
ha! nampak! nampak!! korg rasa ape jadah nye bende nih?? hanya di Sekinchan tauuuu!!!
 
 
 
bapak gigih aku nk layan photo challenge kali nih.. tapi ape kakak cantek ckp xdek selindung punye, mmg xsiap, jadik jgn beri harapan tinggi kikikikiki
 
next week la kite submit gambo tu pon kalu aku nye line internet tak kena potong. sekian
 
selamat hari raya maaf zahir batin..
 
err sapa tadik yg takde bantahan nk cabut lalang tepi umah idaman? (smbil bukak spek invisible?)
 
 
 

4 hottie:

Anash said...

eeeeeeeeeeeeeeeeeelllllyyyyyyy!!!
aduiii
letih gelak

part patung..kompom akak kalah
part kibar bendera tempat tinggi pun akak kalah teruk

hahahaah
iyeee...
akak le orangnyer yang nak sangat hambek kontrak kije cabut lalang..
berapa upah nyer buk???

Biqque said...

MASYAALLAHHHHHHH! AKU SUKA SUNGGUH LA BEHIND THE SCENE KO NIH!

BAHBI SUNGGUH DPT PATUNG NGAN TANGKI AIR TINGGI APEJADAH TU! OMGGGGG! HAHAHAHAHAHAAHA! KENA KASI KO MENANG KE CAMNI??? HAHAHAHAHA!

Janggel / Rain said...

Hamboiiiiiiiiiiiiii kompom la kaka santek menang first prize cenggini! HAHAHAHA bertabahlah.

Ely Hasrul said...

upahnye murah aje kcc, sirap ais dgn nasik lemak jek hahahaha


biqque, patung tuh aku xsempat nk pg butik lain hahahah nmpak gaya xbleh la submit gambo tuuu tapii aku xpasti tu tangki air ke ape tp mmg menariks lein kali ko dtg skinchan aku bwk.. view dia alsuperb u knowwww


janggel, korg jghn la terpedaya. gambo aku xsiap dan xseberapa pon hahahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.