Klik Klik

Friday, June 22, 2012

Hah mcm hampeh nk cite psl percutian pertama Suci. Berbulan nk abis entry walhal awak ke Penang aje pon, Qilah ke Europe pon entry dh merata haha. Tapi sebelum kitorg naik feri menuju ke tempat kelahiran Kilfie, bekfas dulu.. paling penting tuh

dok tertanya sayur jenis apekah ini, sedap pula dimakan xpenah jumpa cis cis cis


Kendian layan Sami mandi lagik..




Pastuh kemas2 barulah bertolak naik feri. Panas okeh tp besh


Merah2 muka Suci yg kaler merah padam tuh hihihi





Tengok betapa suka nye Sami hihihi




Bile nye la nk dpt naik Star Cruise nehhh...



bye bye Penang... nanti kite sambung entry Taiping okeh (ngelat)

tapi before tu nk review satu restoren kt area Tasik Taiping tuh, xtau pekan tuh pekan ape, pekan Taiping la kot.. Lazad Cafe (rasenye cengitu lah ejaannye)


 milo ice dgn sirap mmg lazat! milo ice tuh memanggil2 sementelaah aku masih dlm pantang mmg lupekan aje lah pantang2 tuuu hahahahha



 bihun sup slurrrpppppp!!!!!



mee hailan & nasik ayam terbaekkkk..

mmg lazat & berbaloi mkn kat Lazad nih maklum lah reganye pon agak lazat.
Recommended



Sekian selamat malam
xoxo

5 hottie:

Anash said...

akak tak pernah naik feri di penang...
huhu

Janggel said...

Wow bestnya naik ferry! Naik cruise pon best! Hehehee

Ely Hasrul said...

haaa yo lahhh tak penah naik ferry tp cruise dh naekkk nyiaaammmpaaahhhhhh!

Lady Finger said...

dulu masa aku pi mengaji kat sana...paling aku x suke naik ferri..sbb aku takut karam..sbb aku x reti berenang..tp berani joint xpdc keanu

Ely Hasrul said...

ko gile xtau berenang patu join kanu aku sumpahhh seram.. aku pong xtau berenang.. ala2 floatkan badan aje reti to pon semput hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.