Klik Klik

Wednesday, June 6, 2012

Dah over rajin la plak nk update byk kali. Versi laju2 la katakan. Setelah pulang dari PKS cepat2 la aku bersiap. Panas sungguh. Sehari sebelumnye sms Amir, tnya kenduri aqiqah Airil etc tmasuk la tema pakaian. Kendian Amir sms 'tema keislaman' hahahhaa (carut aku dlm ati).

Setelah menjerit2 sbb seronok tgk Suci pakai dress haha.. keluarga bahagia pon bertolak ke kediaman Amir & Sonia di sebelah kondo aje pon hahaha kat Kyoto Garden untuk Majlis Aqiqah Airil Rayyan Maliq (sama nama ujung dgn Sami, ejaan aje lain). Ape lagik walaupon aku nampak cam sopan, mata asik ke arah buffet line aje hahahha sedap okeh!

Jom layan gambo

 Suci baik aje tido, bagus. senang mami nk melantak makan dgn sopan

Sami pon baik jugak. cubaan nk jadik manja

Di majlis yg sungguh comel dan meriah itu, ramai la familiar faces yg kitorg dh lama xjumpak. Wah rindu pulak zaman gangbang dulu. Cam bese kalu tjumpa Sanaz ayat beliau 'mana yg lain?' hishh xtau la Amir jemput sapa, xberani aku nk mengajak2.

 Sanaz & Effa. Si kecik Darwish yg pertama kali berjumpa

si hot mami nih Deanna & Maz dan si cantek Mia. Cantek okeh cantek! sumpahhh cantek!! Deanna is expecting, tgelak2 kitorg tingat gossip time dia melawat aku kt sepital aritu.

 Sedang enak makan, 'sami nak poop' aduishhh poton betol, so kitorg pon naik la ke atas. Cantek rumah Sonia and all the deco.. hishh tak sabo ahkak nk throw housewarming partey hehe.. Kenduri Suci kt kampung pon xsempat buat ade ati nk buat partey lain


Lama sungguh Suci tido. lepak2 dgn Deanna kat atas. Btw im wearing super sleek Nu Moda Big Pocket Kemeja, sungguh selesa. soon kat fashionlot.net (rase nk pakai blk time kt Redang eh.. haha)

Setelah agak lama lepak kt atas, turun bawah dgn niat nk balik.. tp stuck borak kejap

 Tuan rumah yg baru nk makan. Cam pengantin baru la pulak korang nehhh, Sonia excited jumpa Suci, abis diwar2kan Suci tuh namanye Sonia.. hahaha


Icam, bapa beranak tiga yg ngelat datang bwk Dzarif aje haha

Sekian aje lah cerita ari ahad lepas, eh mana gambo Airil?

 Comel kan, ikut muka Amir, hishh kembang Amir kalu dgr aku ckp comel ikut muka dia



Tengkiu Amir & Sonia
Next time datang rumah kitorg pulak okeh..

8 hottie:

Anash said...

haa..itu baju putih melambangkan ciri2 tema redanggg..heheh
btw..cantik plak buaian itu...

Ely Hasrul said...

ciri2 tu dh nampak kak coco, tp nk pakai dgn ape?... ahhahaha

Lady Finger said...

tak sabar nak gi kenduri umah ko

Ely Hasrul said...

ani ko tlg la doakan aku murah rezeki, dpt la aku buat kenduri hehe

Liza Razak said...

Doorgift tu comel sangat..polka dot gitu

Ely Hasrul said...

liza, aah sweet aje cover yassin tuh

Bitt (doubleIS) said...

hi u...i dapat ur link dari kawan blog fiza...dia bgtahu i yg u ada di kenduri sonia...hahahahhaa what a small world...dalam gambar u pon nampak i...keh keh keh kalau kenal u dulu mesti i dah tegur u masa tu :)

i follow ;)

Ely Hasrul said...

hi Bitt, fiza mana? fiza rahman? yg mana? mana mana satu u? hahahah next time kalu tserempak lagik sila tegur ye :)

folo gak xoxo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.