Klik Klik

Thursday, May 31, 2012

Iye, saya mmg mengambil jalan mudah. Sambungan dari Mari Meneka Magnet dimana saya tidak perlu bertungkus lumus membuat entry. Saya sungguh buat buat bz (nama singkatannye b2b) dgn fashionlot.net yg sampai ke sudah saya xdpt run e-store nye (terasa diri ditipu) dan juga perkara2 lain yg sangat memberi tekaan, alangkah bahagia jika dapat duduk ditepi air terjun yg tenang smbil mngadap durian (hint kepada travelholicweareawesome)


Jadik saya jemput semua untuk layan makanan yg Sami boy suka makan. Beria2 suh mbelinye. Telan air liur nk membayarnye, nak terpecah bekas makanan tuh haha



MARI MENEKA MAKANAN

 cer tengok, cemana lah tak retak menanti belah bekas polisterin nih.
sampai 20hengget reganye ha!


Caranye seperti bese teramatlah mudah. Tinggalkan komen anda dgn tekaan makanan ape yg kitorg beli sampai 20hengget nih. Tekaan mestilah tepat sbb takkan beli ayam nk teka daging pulak kan mmg lah xsesuai haha.. dan iye, permainan ini mmg untuk suka suka tapi seperti bese bukanlah skandal lah kalu takde HADIAH MISTERI (p/s- hadiah misteri sebelum ini telah diberikan kepada pemenang - AKO tapi frust xamik gambo sbb bukan nak amik gambo hadiah tapi nk amik gambo 'kawan' yg Ako bawa time tuh :P)


Cepat cepat MARI MENEKA MAKANAN,
saya bagi sampai 10 JUNE 2012 sempena umur Suci genap 3bulan
(eh dh jadik cam tradisi aje asal nk tuka bulan buat contest haha)


Terima kasih daun keladi. Semoga berjaya !
xoxo




Eh! nih gambo hiasan aje tau!
 jgn nk berharapan tinggi dapat hadiah cengini!


21 hottie:

Janggel said...

Aku tau aku tau...ni mesti Durian ni?Musang king? D24? Durian Kampung? yang siap kopek?

Ely Hasrul said...

kalu pasal makanan laju aje ko ek.. okek tekaan diterima. aku lupe plak nk tulis kalu tekaan sama kire pemenang lebeh dr satu la.. nnti aku update entry.

ps. bile nye nk peknek?

Anash said...

ala Janggel nih...cepat bebeno bagi jawapan...
akak baru pikir deroyan...
.
.
.
.
(pss..psss...sami good boi..nak gula-gula tak? auntie bagi, nak??-cubaan merasuah kanak2 bawah umur-dilarang contohi)
.
.
ala..tak de idea.
Nanti komen balik lah...boleh eh?

Ely Hasrul said...

ala kak coco senang aje nk teka, tips : sami mmg suka mkn mende nih hahahaha

Danny / John said...

durian la kot. lg best kalo kakak santek belanja. kbai! HAHA

Cawan said...

saye cube tikam ye, aritu punye contest trlepas sudah..

saye rase "burger bakar"?

kot jek laaa... mekacih!

Ely Hasrul said...

kalu kakak cantek dpt durian runtuh nnti, kompom ahkak banje hahahhaha


cawan, burger bakar? wow tekaan sume diterima. pasnih sila join sume contest ye.. contest pe bende ntah sume suh main teka kahkahkahkaha

famil said...

ayam goleks

Ely Hasrul said...

ayam golek? wow sedap tuh. napa xdek sapa teka pulut eh? hahahha

Lady Finger said...

hag..disebabkan aku dpt sns dr ko smlm menanyakan adakah aku masak pulut n rendang ayam...yg ko mmg dah tau kawan ko ni malas nak masak...so aku pin jawap la pulut kuning n rendang ayan...kalau tak pulut aku tukar kepada lemang..hah...pandai2 la ko nak judge..hahaha..

Ely Hasrul said...

hishh bila ko nk masak pulut dgn rendang ayam.. slurrppp sedapnyeeee

Lady Finger said...

bagi tau je bile nk dtg..nanti aku masakkan..

kak ina kl said...

rasanya durian kot..tak perlah x menang pun ..suka suki ajer nak jawab

Anash said...

i'm backkkkkkkkk....
dengan pasrah...nak teka durian jugak
sebab balik kpg aritu dok makn duriannnn aje...
hehe
err...
(heran la pulak, sepanjang perkenalan kita nih memang musim durian ke hape???)

retna yusof said...

erkkk...
doghian dah..
pulut dah..
ayam golek dah..
erkk... apa ye nak teka kali ni??

erm erkk.. kasi chance org lain je la menang :p

Ely Hasrul said...

hahaha ako, cam konfiden jek bleh menang lagik kan kalu teka? hahaha dh senang sgt permainan nih.. tp ingat tekaan mesti lah TEPAT.. diulang sekalik lagik TEPATTTT.. hahahhahahah

sume jawapan di atas diterima

ani, kang aku tuntut tau .. hihi

Lady Finger said...

ely nak cuba nasib lagik...musang king kot..kalau menang bleh la aku jamu ko pulut

Ely Hasrul said...

'kalau menang bleh la aku jamu ko pulut?' hoiii ayat rasuah nih! aku suka hahahhahahhaa

Janggel said...

Hahhh??? Adakah jawapannya pulut durian? Atau pulut mangga? Atau wajik? Atau pulut kuning beserta rendang??? Atau jawapan masih menten durian musang king atau D24???

Ely Hasrul said...

janggel woit hahahah sabo tunggu 10hb baru keputusannye kuar.. hahahha patu get ready utk bln dpn punye mari meneka pulak ye hahahhaa

Lady Finger said...

tiada niat utk berasuah...hahaha...aku nak menang. .tk pernah menang tau...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.