Klik Klik

Sunday, May 6, 2012

Iye, saya sungguh bz skang nih. Bz mem-packing barang. Jangan lupe support SINI dan Answer & Get Lucky. Masih dibuka sampai la Tuan Rumah cakap nk tutup. Jangan risau hadiahnye pasti menariks.

Oh yea, sebelum itu minta maaf kengkawan, tak sempat nk komen di entry tp pasti saya mbacanye nye. Sungguh menarik kisah kawan2. Jangan lupe update entry selalu.

Oleh kerana saya penat packing barang sensorang. Meh kite teka bape magnet Keluarga Bahagia ade. Saya pasti byk lagik yg tersembunyi tp buat masa ini, ini saya la yg dpt saya selamatkan



MARI MENEKA MAGNET


12 BEKAS MAGNET

Caranye mudah saja, tinggalkan komen anda dgn tekaan yg tepat atau hampir tepat akan berapa jumlah magnet yg kami dapat selamatkan. Walaupon permainan meneka ini hanya suka suka untuk saya hiburkan hati, HADIAH MISTERI pasti diberi (tapi jgn harap dpt magnet ye sbb saya kedekut, itu magnet saya yg punye).


Cepat cepat MARI MENEKA MAGNET,
saya bagi masa smpai 10 MEI 2012 kerana ade maksud tersembunyi disitu.

Terima kasih daun keladi. Semoga berjaya

xoxo

17 hottie:

Janggel said...

Nak teka !!!! Nak teka!!!!! Rasanya ada lebih kurang 150 magnet!

AziniMZ said...

Satu bekas ada seploh.. 12 bekas ada 120..
Jwpn : 120

Lady Finger said...

aku rasa dlm 65 pcs kot..tak pon 68..tak pon 70..eh bp byk bleh teka ni

Lady Finger said...

aku rasa dlm 65 pcs kot..tak pon 68..tak pon 70..eh bp byk bleh teka ni

Ely Hasrul said...

uit Ani, bleh teka sekalik aje patu xyah la komen smpai dua hahahah

okek sume tekaan diterima.

bErrY sTraWbErRy said...

96 kot.. heheh

Lily Riani said...

73.37 note on the decimal point

Hayatie said...

117..kih kih!

Ely Hasrul said...

lily, noted hihi

tekaan diterima walaupon ade decimal

Anash said...

88?
my no to teka
....
sila pasrah jika akak menang!!!
hahaah

Ely Hasrul said...

kak coco, no ong tuh hihi

retna yusof said...

ako teka dalam 188

Azida Anas said...

nk msk jgk bleh?eh btw saya azida your silence reader,not so silence after i join GA u ni

hehe my lucky number 86 =)

kak ina kl said...

dalam 60 rasanya..

Ely Hasrul said...

okek tima kasih kerana meneka sume. hari nih dh 10hb tp kalu2 ade yg meneka lagik dibuka la smpai 12mlm kang.

btw 10/5 arinih genap lah suci sonia maryam 2bln hihihi.. nantikan siapa pemenangnye ...

xoxo

Janggel said...

Ala aku no dua!
Takde hadiah ke?????

Ely Hasrul said...

takdek takdek! hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.