Klik Klik

Sunday, May 20, 2012

Iye, saya tahu. Tapi saya sudah cuba sedaya upaya. Saya takde mood. Tu pasal saya xupdate blog. Walhal byk sungguh aktiviti saya. Iye, saya tahu. Saya takde twitter. Sampai sudah xdpt nak menjawab soklan John. Iye, saya tahu. Rumah saya bersepah. Baju tak berlipat. Naseb baik ade yang sudi membantu




Ermmm.. saya tahu, takperlulah kite mengupah juri professional.
Kita sudah tahu skill melipat mmg zero. Tapi pretty good for 4yr old kan?
Sumpah! bukan saya yg melipatnye



Terima kasih Iron Man Sami Boy (sila rujuk di dada)

Tanpa dia, siapa lah saya. Bangga sungguh saya, kembang2 hidung saya yang agak mancung nih. Er.. kalau tak mancung pon saya pasti tak kemek.

Walaupon saya takde mood. Tapi hari2 saya lalui dgn gembira kerana dia



Siapa lah yang meng-auta Suci Girl nih.

Bagaimana? berjayakan entry ala2 Kak Coco? Saya perlu menimba ilmu lebih mendalam sekiranya ingin berbuat entry spt Kak Coco (tetiba jek kan?)


Tapi memandangkan kalau bukan skandal bukan lah saya mari saya lampirkan gambar topless utk tatapan semua



Saya bahagia. Anda bagaimana?

16 hottie:

Janggel said...

Gitewwwwwwwwwwwwwww
saya suka entry Kak COCO ni!
Ahaks

Ely Hasrul said...

hahaha kalu nk entry cam kak coco kenalah belajo letak wording dgn ko hahaha

Danny / John said...

wlpn agak pendek tapi lawakkkk!!! btw, bila nak ade twitter? ok, sy kasik dateline bila dh pindah umah baru. kekke

Ely Hasrul said...

gulp.. apo aku nk buat dgn twitter? bukak pong xtau, baca pon xpaham, confuse disitu.. ke ini tanda2 nk jadik retis?

Mommy_Cha said...

saye suka entry cenggini..nak try sekarang jugak buat entry cenggini... :p

Ely Hasrul said...

haha Cha, entry cengini mmg senang berjangkit :P

Lady Finger said...

baru bangun tdo...baca entry ko nih tetiba kepala otak pening...pening tgk gambar skandal...hahaha

MasZuber said...

amboiii..suci gelak tak ingat tue..memang mahai!

Ely Hasrul said...

ani, seb beik bukan aku yg topless hahahaha..

mas, suci tuh kalu gelak cam lucu sgt haha

Cawan said...

keluarga bahagia :)

retna yusof said...

wah gelak beso suci...
comeiii.. :-)

Ely Hasrul said...

ret, suci tuh suka ajak kitorg bergelak ketawa.. terutama pukul 5pagi.. zzzzzz

Kesuma Angsana said...

sempoi yer saya suka3

Anash said...

hahahaahahaha....
entry ala-ala kak coco
haahahahahahah....
dah macam ada trend plak?
hahaahahahahahah...
tak pe...meh la buat style kak coco nih...
heheheeheheh....
akak suka...
hahahahaha...
jab...hambek o2 jab...semput, adeh..
PS: bila la nak bagi maruku.??

gadisBunga said...

sekali pandang dah tau dah kain kain tu memang dah berlipat. percayalah! heheh~

Ely Hasrul said...

kak coco bile la marukuuu... susah tul nk buat entry kak coco, kena menuntut nih haha


GB, betoi ka lulus melipat gitu hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.