Klik Klik

Thursday, May 5, 2011

Mari kita mencuba nasib lagik...

Kali ini Contest berantai Anje sempena Mother's Day. 
Excited tau!

" GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON:
VACATION 2D1N
& SPONSOR BY aNJe a.k.a MaMa_BaLQiS" 



Mom & Me Sweet Photo Contest


Pengajur Contest ini adalah :
http://damiaqish.blogspot.com/

Penaja untuk contest kali ni adalah:
http://fztogether.blogspot.com/ & http://storyofsuri-2.blogspot.com/


Excited kerana aku mmg ade gambo faveret bersama Sami boy. Tetapi (mula la nk bukak drama nur kasih) kebanyakan gambo xbape jelas, muka tak nampak, seksi sgt (haha kalu dh duk umah mana tak seksi), nmpak gemok (taknak mengaku tuh) dan lain2 lagik
 Jadik antara gambo feveret spt dibawah ini:


suka sangat gambo nih tapi xnmpak la plak muka kitorg berdua.. asiehhhh (suka sbb nmpak aku mcm ibu mithali haha)


ha yg nih mmg faveret kissing scene dgn Sami tapi nmpak cam comolot pulak padahal cium kejap aje.. (kang org salah paham pulak)

so gambo yg jadik taruhan ialaha...





tantadaaa...


Ini mmg super sweet memory!!
time nih besday Sami, kitorg pre-celebrate kt Chilis Bangsar. Comot dia mkn mac & cheese. Patu dia hepi sgt smpai peluk2 kitorg say thanks.. huwaaa nangis..

good luck thousand times!!

xoxo

9 hottie:

Drama Mama said...

hahaaa sweet ok! i hope u win! geram la tengok sammy cam makin cheeky makin pandai ekkk!

http://twinykwinkystars.blogspot.com

Ely Hasrul said...

ala dia ngan irfan lebeh kurang aje! kadang bila u cite psl irfan 2-3 hari pastu sami buat perangai cmtu..kadang sami buat hal cheeky dia.. 2-3 hari pastu u blog psl irfan plak hahhaa kepala dorg nih lebeh kurang laaa.. hahhaha

Papakeechee said...

haaa all the best!!! .. the picture boleh buat advertisement ibu dan anak nanti cause i see the love ... heheh ..... Selamat maju jaya k ^_^ ....

Ely Hasrul said...

tengkiu auntie rina.. sami byk gambo tgh poop haha..

fiza said...

Good luck, sweet gambar nih ☺☺☺

Ely Hasrul said...

Tengkiu Fiza.. aku nk menang sbb grand prize besh hihi

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

eily, tak cukup syarat la tak mention hadiah GP kat entry, nanti dah betulkan bagitau ek, nak pick gambo mana satu ek?gambo cium tu boley tak?
dah betulkan bagitau balik k

Ely Hasrul said...

anje: dh letak.. tq

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

ok lulus good luck

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.