Klik Klik

Tuesday, May 24, 2011

Di hari yang tenang....

.


.


.


.
JANGAN SANGKA TIADA SAMI BOY!!






ZZZZZZZZ

5 hottie:

Masayu Ahmad said...

ok lah tu, sami, nanti ada gang boleh buat jemaah..

kat sini, bergotong royong main bedak, habis satu bilik..

Papakeechee said...

wakakakakka ... siap ada foot print tu .... wakakakakkak ....

Lady Finger said...

nasib baik aku x beli bedak untuk anak2 aku..semua pakai losen jer...kalau x mau sepah2 umah aku mcm ni..kikiki

fiza said...

Cantik tapak kaki bedak tu...hehehehehe...sabo jer lah ☺☺☺

KILAUAN EMAS untuk 45 Tahun Ke Atas...Sesuai ker?

JUSCO Taman Equine J Card Member's Fiesta

Ely Hasrul said...

mas, kalu kaler tuh salju bleh la bebedak bagai.. ini dh ke tepon gomak la plak .. haha gotong royong tu mmg xbleh tahan lah..

papakeechee.. tu le dia diam2 aje sennsorg dpn tv.. rope2nye buat experiment

ani, ala bedak free hamper ape ntah.. xpenah pakai pon.. jgn ckp losyen xbuat.. abis sume toys dia pon bleh dia losyen kan

fiza, kalu dia dpt aku nye compact powder sure dia lagik hepi hahaha.. dia selalu ade perasaan nk pecahkn compact aku zzz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.