Klik Klik

Monday, February 21, 2011

Pada suatu malam time maghrib

'mami sami nk lukissss...' sambil muka mencebik tarik2 tangan
'jap, mami nk semayang, sami draw sun, moon, cloud dulu ok? nnti mami tgk' jawab aku smbil menyarung telekong tapi nk tergelak sbb sami sama2 menyebut moon and cloud

Lepas semayang. Aku kuar dari bilik dan sungguh la tak ku sangka 



 hah! betol rupenye dia nk lukis. gambar asal tiada la tulisan. so aku suh dia tulis, aku sebut dia tulis la. dia tulis S dr bawah, aku dh takut sbb byk gak alphabet yg dia tulis terbalik mcm tgk kt cermin huhu.. lucu sungguh moon tu nk buat half moon tapi dh mcm mata sabit pulak hahah betol la kot bulan sabit, xpaham jugka napa cloud tu kt bwh.. aku ade sebut star tp dh bercampur2 then sami berkeras gak nk buat L mcm tuh! hahahhaa. not bad kan tulisan dia, tp dia cuma tau huruf beso aje.


first time sami nk pandang camera. nih aku rasa dia terlalu gembira sbb dpt lukis dgn jayanye..

then aku suh dia lukis2 lagik.. sambil aku tinggal kan dia (kena masak malam la tp aku rasa aku xmasak pon haha) hasilnye mmg membuat aku excited hahahhaa xtau la jenis lori ape nih..

sami nih kalu dia lukis ape2 kena amik gambo cpt2 sbb nnti kang dia akan 'kaler' kan lukisan dia smpai xnmpak ape, koyak dan buang. iye mmg begitu setiap kali. xdek sifat mencintai barang langsung!

Ini lah contoh tercepat.. see dia dh kaler lori yg dia lukis tuh..

 kemudian dia beralih kembali kepada bulan bintang.. mcm bese aku kena tnya dia lukis ape, then aku tag la.. kali nih aku tulis sendirik hahaha



kat bwh tu train katanye, patu ade sun, ade cloud, ade tree (agak lucu sbb tree mcm cloud), patu ade moon (tak bleh kalu xdek.. ) patu aku tanya ape jalur2 tuuu... 

'rain laaa' hahahhaaa xtahan...

6 hottie:

fiza said...

Pandainya sami lukis ^_^

Ely Hasrul said...

dia mmg suka lukis yg bebukan.. tp pas lukis mesti koyak & buat sepah tu yg xtahan tuh

Papakeechee said...

*clap clap* from aunty rina ... heheh ... creative la he ...

arees hari tu drew a few bulats yang tak berapa nak bulat and said that it's ME! .... hmmmmmm

Ely Hasrul said...

hahahhaha bulat yg xberapa bulat hahahahhahahha mmg la lukis2 nih kesukaan budak kecik tp part nk mengemas tu mmg tidak ada huh...

~ diyana nordin ~ said...

ololo comelnyer.. budak2 pndai berimaginasi kan kak.. spupu kecik sye pon sme.. die nmpak kete blk umah die lukis kete.. die nmpk kipas die lukis kipas.. hehe

Ely Hasrul said...

hahaha betoi tu noody.. ape yg dorg nmpak sume nk lukis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.