Klik Klik

Tuesday, November 17, 2009

Terharu tul la skang nih. Terharu ek bukan Terkilan (hahahaha papi confuse dia nak ckp terharu tapi terkilan plak disebutnye).

Terharu dgn sami, skang dia dh start ckp berayat, lebeh 3 patah perkataan kitorg xpaham. tapi 3 patah tu paham lah

'mbik (silent a) air mi' mintak sami sambil tunjuk air atas meja

'mi, yang nih mi' tunjuk sami nak susu kat sebelah kiri plak bila dia abis susu sblh kanan

Patu mlm tadik papi jerit2 tgk muka dia nak nangis..

'tunjuk kat mami sami buat ape tadi' suh papi agak excited

Sami pon amik suar dia, duduk, masuk kaki kanan, masuk kaki kiri, bangun, tarik suar kat depan kuat2 dan geram sbb suar dia xnaik abis (sbb dia lupe tarik suar kat blkg).

'Sedihnye... i pandai pakai suar sendiri pon umur 4-5 tahun' ckp papi dgn muka terharunye..

Yang pasti Sami mcam Miya gak, pantang tgk mende kat tv sume nak ikut hahahahhaha

Dah beso anak mami

Esok2 kalu dan buleh upload video kat sini, nak upload Sami gayut kat sinki dapur. Skill menswingkan badan kat sinki.. zzzzz

9 hottie:

fiza said...

Hehehe...suma parents akan terharu kan ely bila tgk anak dah pandai mcm² ^_^

Sama mcm iman gak, klo nak nenen sebelah 'nak sbelah bu' ☺, klo pakai sluar plak yg belakang tak bley nak tarik abis.☺☺☺

Ely Hasrul said...

ha la fiza! part dia xtarik abis kt blkg tu lucu sbb dia cam xpaham n marah napa suar dia xbetol hahahaha

biqque said...

sami akan jadi budak yg sangat cerdik dan pintar :) percayalah...

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

bijak sammy...makin tambah merit buat menantu.

miya tak reti pakai sluar, tp bukak sluar & baju mmg terrer.

now miya suka sebut "wat ss dat?" pengaruh teletubbies kata "whats that".

dibitz said...

bangganye aku!!! sami clever boy lahhh...

cintaKusayangMu said...

alolo....dh besor ank bujang mu..ku kagum la..cpt2 upload sami ngn skill swing2 tu...

aRe' iN said...

rindunye pada sami.. wah.. sami dah pandai mcm2 skrg..... syonok hati mami n papi die... =)

Ely Hasrul said...

hah sami membesar jadik cerdik dan pintar tu mmg kompom la ikut auntie biqque dia hahahahaha.. esok2 kalu dia ade cam niat jahat aje sure aku ckp 'nih ikut pengaruh sapa nih?' ---cam bese dgr aje ayat tuh

kat sini xleh upload video xtau ngapa.. zzzzz

salwana albaki said...

ahhh..terkilan juga!! ekekkee.. (gurau2 en hasrul)..pandai sungguh sami boy nie! pandainyeeee!!! raha tau nk pakai huggies pant die jela..suar belom pandai lagi..hehe..bila la i nk terharu plak ni..pasni makin byk la air mata menitis ek tgk pencapaian anak2 kita.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.