Klik Klik

Wednesday, November 11, 2009

Tahun 2009 nih adalah tahun yang tak berapa besh kat aku.

Banyak yg besh2 berlaku tapi sama byknye juga dgn dugaan yg diterima.. (mungkin lebeh kot dugaan tuh)

Dan bagi yg mengenali diri ini ceewahh, seorang yg ignorance tahap dewa (buruk perangai nih kena buangkan), walaupon menghadapi dugaan, muka aku tetap sama.. muka xdek perasaan. hahaha gila ah nak nangis pon xbuleh sbb xdek perasaan. cmne tuh..

Hari aku tulis blog nih byk lagik beban kat bahu. Tapi slowly bersyukur sbb ape yg aku nak selama ke nih ade gak yg tercapai.. tak pe la xsume asal ade.

Tapi pagi tadik abang sms, kata mak xbape sihat. batuk and demam sket. xbape larat nak jalan :(( harap mak sentiasa sihat ngan kuat untuk buat haji. ya allah ya tuhanku.. sihatkan la mak aku aminn

Kendian aku nak pikir napa sami masih consume xsampai 8oz sehari (kat nurseri) (kebaikan nye stok aku yg ciput tu xpenah la putus, bukak 900g snow dari bulan pose smpai last week baru abis adeh)

Mak, i miss u

6 hottie:

biqque said...

miss mak tu, harap2 mak sihat n selamat sampai, amin...

fiza said...

Sabar yer ely, biasalah tu...dugaan datang silih berganti, aku pon tak terlepas jugak..mkn dalam babe, aku takkan lupa sampai bila², luahkanlah kat org yg ko bley percaya, sharing is caring..ahaks..

ko windu kat mak erk ☺☺, aku pon windu kat mak aku gak, dah 2 minggu tak jumpa..huhuhu

debyG! said...

babe, aku doa yg terbaik tuk mak ko. semoga both of them sihat sejahtera di sana. semoga dapat menyempurnakan ibadah mereka. selamat pergi dan pulang. amin....

Drama Mama said...

sejak dah ada anak ni, sensitif sikit bila sebut pasal mak. baru sedar banyak mana mak dah berkorban untuk kita kan.

i plak baru ni mak tetiba majuk pasal kita buat lawak yang dia tak suka. apalagi memang tak senang duduk. sepuluh kali asyik called dia tanya merajuk lagi ka. hahahaha

salwana albaki said...

insyaAllah, yg penting niat kita. i doa ur parents akan sentiasa sihat dalam menjalani ibadat haji, amin..yg penting doa anak2 kn? and kalau boleh buat la doa selamat kat surau/ masjid every khamis mlm jumaat, sedekah sikit makan utk permudahkan urusan depa kat sana. take care fren! :)

Ely Hasrul said...

tengkiu kawan2.. mlm tadik sampai mimpi jumpa mak.. huwaaaa

abang kata mak dh sihat sket. mak mmg xbleh jln lama2 lutut sakit. tapi abg kata demam n batuk sket. patu mak xberapa selera makan. abang suh kitorg postkn makanan tapi susah plak xdek address. tapi alhamdulillah mak dh sihat. ke kitorg aje yg melebeh?

:p

p/s- tgh tersedu bab xingat aritu mintak maap kat mak tak.. kitorg selalu gaduh. bapak ckp kalu xjumpak rindu tapi kalu jumpa xsmpai sejam gaduh.. bese lah kalu perangai dh sama hehehehehe semoga mak ampun kan dosa aku dunia akhirat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.