Klik Klik

Tuesday, May 26, 2009

Ha arini g jumpa Dr. Kumari lagik. nak check last week batuk tu la. sami cam bese hepi nyanyi2.. before masuk klinik pon hepi sbb nampak comel room kat level 3 tuh. ari nih penuh klinik tapi sami buat dek aje.. sonok main sana sini.. patu timbang naik 9kg yeay.. besh besh..

'Samiul Maleek' panggil akak tu sambil bukak pintu bilik Dr. Kumari

'jom' terus aku dukung sami sbb dia tgh mkn coco crunch

'huuuuuuuuuuu' terus sami nangis bila nampak Dr. Kumari

'huuuuuuuuuuu' nangis bile tgk katil sbb nk enjek dia

'huuuuuuuuuuhuuhuuhu' teresak2 pas kena enjek smbil amik toy

'huhuhuhuh' teresak2 lagik bile dh kuar smbil pegang mami nye breast..

'kak tumpang bilik kak, nak susu' bese aku susu kt luar tu aje tp sbb ramai sgt kang suami2 yg menuggu kt situ xselesa plak, lelagik husband Dr. Kumari yg juga dokter kt situ penah tegur akak reception tu sbb xoffer nursing room kat aku.

nursing room kat klinik tu juga la bilik sami amik neb

'huuuuuuuuuuuuuu' sami smbung nangis sbb aku bwk dia masuk bilik tu

'bukan, kite nak susu aje...' pujuk aku sbb dia dh takut

lps susu dia main2 smbil tunggu papi. siap nyanyi2 lagik.. haii hepi.. tadik Dr. Kumari ckp dia sihat. even dia xrisau pon berat sami sbb dia susu, mkn & active tapi sbb aku cam concern gile dia bg la sample pediasure complete.. ting tongg.... walaupon dia tau aku fully breastfeed tapi dia still kasik sample tu. Tapi Dr. Kumari ckp take as extra suplimen la.. ala cam kasik sami minum jus.. so tambah la kasik minum susu tu.. tu pon kalu nak cuba.. ermmmm

so next appointment for 2nd dose pneumococal lagik 2 bln. dua dose aje sbb sami dh lambat amik vaccine nih. cost include consultancy & procedure rm335

ting tong

3 hottie:

cintaKusayangMu said...

sami..pesal takut ngn doc...doc tu enjet dia ye..ksiannye...

biqque said...

sami ni sakit ape? sampai skang aku tak paham :|

Mama-Miya a.k.a "Jedi Hopeful" said...

huhuhuhuhu doktor dah kena label...sammy tau byk bad experience...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.