Klik Klik

Tuesday, November 20, 2012

Ternampak cahaya dari screen phone
 
Bercahaya
 
Tak Bercahaya
 
Bercahaya
 
Tak Bercahaya
 
'haiii sapa la yg ilangkan sound & vibrate phone nih..' smbil tersenyum2 sbb Suci la yg dok main phone 2-3 ari nih. pandai betol lah baby zaman skang nih..
 
'hello..'kakak yg kol, patu tdgr la sore kakak yg nangis2 cam ditimpa bencana
 
'shasha dapat 5As...'wahh cam kematian bunyiknye..
 
ÇONGRATS!!! HAHAHAHAH GOOD GOOD GOOD!! ape lagik dua tu?'
 
'b and c... mandarin dia'.. ahhh aku dulik ape.. aku nk cakap bahse cina pon xreti..
 
éhh bagus lah tuu.. if dia masuk sek ren bese kompom2 dh straight As.. hahahahah' kompom xlawak okeh
 
'patuu dlm sejarah family kite, i dgn shasha aje ade UPSR... tu dh hebat sgt lah tuu ....'  ha ye la tingat sijil PMR aku re-print kt kementerian tak hambik2 lagik. kalu la tgk result aku, smpai ke sudah aku xpaham cemana leh masuk U hahahahahhaha
 
Dah agak dh kalu Shasha xdpt 7A kompom kakak yg nangis. tu baru UPSR, xtau la cemana kalu amik lesen kete kang haha jauhnye nk compare xkena ngena pon.
 
Buat masa nih kalu Sami dapat basuh kaki sendiri pon aku dh cukup bangga..
 
 
ok bersambung lah (tetiba)
 
 

6 hottie:

Anash said...

ely,
shasha done good job
study
tahniah to her
and tahniah to you having sami learn to wash his own feet...
happy feet gituuu..
hi there!! miss uuuuuu

Janggel / Rain said...

Wah bagusla bebudak zaman skg, kekecik dah blajo banyak sabjek. aku dulu upsr 4 sabjek je kekekeke.

Ely Hasrul said...

kak coco, yup proud of her tp ekceli dia tuh consider malas and selalu careless mistake, kitorg seramkan bahse melayu dia ekceli xpenah nye nak A alih2 bahse cina yg melingkup haha.. xpe la first language dia english la kot bahse lain asik xlepas aje dh la dia penah study english patu cakap kat dia

çuba kakak tnya uncle'sy suggest
patu dia jwb balik..

úncle capable ke?'sungguh binawe @__@

next kena suh belajo bahse jepang plak.. dia nk study kat jepon semata2 nk makan sushi tiap ari bleh? zzzzzzzzz

Ely Hasrul said...

janggel, aku yg 4 subjek pon xdpt straight A.. pemalas shasha tuh ikut aku la tuh hahahahhahaha


p/s - kak coco i miss u too.. (motip tulis kat komen janggel?)

Azizan Zolkipli said...

Tahniah dari Wakjan untuk Shasha !
Hadiah, sila tuntut dari makciknya hehehe ...

Fiza Rahman said...

Bila nak update blog? Bersawang dah nih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.