Klik Klik

Tuesday, November 13, 2012

Ok.
 
Xtau nak cite pasal ape.
 
Sebab.
 
Sebab banyak sgt nak cite tapi xtau mana nk mula.
 
Meh tengok.
 
Yo yo Cik Abang pegi kelas
 
Lepas sebulan dah malas.
 
Cis!



Auntie Biqquee.... tengok Sami nih...
 
Dia mo pegi kelas..
 
Dia nak duk umahh aje,
 
Main Ipad,
 
Tengok cartoon,
 
Makan sepah2
 
Kacau adik dia..
 
Patu dia self taught
 
Every day nk speak English
 
Semua dia pick up kat Youtube tuh!
 
Dari yang maanfaat sampai lah yg tak senonoh
 
Malam tadik :
 
mbah éh dia main ape tuh?' tanya mbah nye sbb Sami dok sebok main Ipad.
(sila ulang pertanyaan mbah sebanyak 10kali sbb Sami tak jawab) (percaya lah mbahnye boleh tnya berulangkali xpenah bosan)
 
 
Kendian Sami pon jawab ''Can you just shut up!"
 
 
 
Allah Huakbar -_____-

9 hottie:

John said...

ya allahhhh!!! rindu akak !

BlueEwoke said...

omaigod sami!!! hahahah budak2 zaman skrg, memang cepat je belajar..

Aqilah setakat ni baru reti nk tanya how are u, penat aku nk jawab tau..

Biqque said...

allahuakbar...camtu ke jawabnyer sami oiiiiii! cepat masukkan dia ke skolah balik!

Anash said...

me can pengsan like that

Anash said...

me can pengsan like that

Ely Hasrul said...

hahhaha sabo aje tau tiap ari nk kena monitor tp hanya 1% la kalu dia ckp bebukan tu, yg lein mmg sume baik belaka.

Na, letih tuuu nak jawab hahahah

skang sami sume nk masukkn 'FOR'kat ayat dia..

'mami can you check for my baby'
'mami i want to go for my house'
'mami i want to drink water, i'm so hungry'@__@

tapi baru jek dia ckp

'mami if nak ckp sepak kena cakap.. you go! or i kick u!'

hoiiiii napa nk sepak org ya allahhhh sungguhh xpaham hahahahha

tiap ari 90% kena converse in english tapi bapak broken la kannn hahahahhahha

fiza said...

Amboi sami. Klo ckp kat aku mcm tu aku sentap nok...ekekeke...

fiza said...

Pandai sami kaler.

Janggel / Rain said...

Omg bebudak zaman skg! Hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.