Klik Klik

Thursday, November 15, 2012

When you have huge lazy bum, you will not have pic to attach here
 
When you have cheeky toddler and active infant you will have no time to do laundry or clean the house
 
When you have only one car you will rush here and there
 
When your FIL stay with you, you need to prepare dinner every nite
 
When you have nearly 70s MIL coming for a visit, suddenly you found these new things around
 
 

@__@
 
Just now i watched Ustaz Azhar Idruz Kemah Keming gitu kan.. what a funny Ustaz he is. In Q&A segment he read the question
 
ústaz, saya sudah berkenan dgn seorang gadis solehah, saya nak berkahwin dgn dia, sudah berjumpa kedua ibu bapanye, ibu bapa gadis setuju saya nak mngahwini anaknya, masalah nye ibu bapa saya tidak setuju, boleh kah saya berkahwin ustaz?' (lebih kurang la gitu soklannye)
 
Luckily my MIL sat in front of me so i dont feel worried at least no need to cover my face or her water face ke hapeh haha and the ustaz dgn seronoknye menjawab
 
'haaa buleh ke tak buleh? jawabnye buleh. kenapa? kerana yang nak berkahwin anda ke ibu bapa anda? kalau bapak anda yg nak berkahwin lain cerita, kemudian kamu lelaki, lelaki xperlukan wali, jadik boleh berkahwin.. '
 
i didnt wait until he finished actually, i just get my lazy ass go to kitchen and buat buat busy sambil tahan nk ketawa. Amazingly my MIL didnt comment anything. Erm... funny huh, normally she will comment on anything .. geeee hihihihi
 
 
maybe the question only apply to gadis solehah kot. ok bai!

7 hottie:

Liz said...

hahaha, kelakar la ko. terus lari masuk dapur untuk gelak2. takpe la babe.

Biqque said...

hahahaha betul2, aku dgr malam tu, ustaz tu cakap, dalam case tu, gadih solehah. hahahaha!

BlueEwoke said...

Hehehehe..kemaluan la tu kot..sb tu tak komen..gagagaga

Ely Hasrul said...

liz, aku cuba elakkan ape2 yg patut. hihihihi

biqque, tu lah nyeeeee dia kata gadis solehahhhhh hahahhahaha


na, no komen hahhahahahahha

fiza said...

Hehehe...terasa lah tu kot. MIL ada kat umah lagi ker?

gadisBunga™ said...

tetibe terberfikiran kritis pulak: nape mak dia taknak? dah ada calon lain ke? atau cemana? heheheh~

Ely Hasrul said...

fiza,

ade beb hihi.. smpai ahad nih.. :P


GB,

hoi comel okeh gambo profile tuh! hahahahha ala .. bese lah.. kitorg pon nk drama gak.. hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.