Klik Klik

Saturday, January 19, 2013

Oh My God!! Sumpah rindu kat blog sendiri!! muah muah muah!! rindu rindu rindu!! selama tak berblog nih diri terasa yempty (empty = kosong, version Jozan haha) sometimes tgh terbz2 smpai terpikir 'omg i'm turing into Kemang' hhaha Kemang pekabo?
 
 
Selamat Tahun 2013.
 
 
Semoga tahun ini kita akan mendapat lebih berkat lagik.
 
 
Amin
 
Congrats kepada kawan2 & sanak sedara sepupu sepapat yang baru berumah tangga, congrats yang baru mendapat cahaya mata, congrats kepada Shasha yang dapat masuk MRSM (pas nih Busu akan selalu berulang alik ke Batu Pahat singgah sebentar ke kampung Kak Coco di Melaka, eh ade org jemput ke?), congrats yang dapat kerja baru, naik gaji, kete baru, boipren baru, gelpren baru, congrats kepada yang bercita2 utk berhijrah dan berjaya dan lain2 lagi.
 
I miss my blog
 
I miss my This Is Fun list
 
I miss Travelholics
 (p/s - bila nak berjalan bersama2 lagik? jgn lupekan ahkak okeh!)
 
Kita sambung kendian okek? (ko caya la aku ckp nk smbung, jgn smbung tahun dpn sudah.. takde2 kali nih boleh percaya kerana ehem.. sambutan hari jadi nak dekat.. cam bese, ahkak kan overst! Janggel... mana kau...)
 
No pic here, coming soon

p/s- tengkiu kepada yang tak sudah sudah mengorder dari Pack Me Love

(ko nih apehal byk no p/s? tu la bahana dh lama xbukak blog, fesbuk mahupon twitter, hamboi ade twitter.. poyo tul aku nih)

I LAP U...

3 hottie:

Janggel / Rain said...

Motif menyeru namaku di laman sosial ni? hamboi kakak santekkkkkkkkkkkkk aku sms taknak balasssssssssssssssssssssssssssssssss... sombong sangat.
Nyampah tau.

Ely Hasrul said...

sms? mana? mana? xtau pong? cis sila sms balik! hahaha

Anash said...

aik???nama akak pun diseru-seru di sini?
motif tak balas sms?
apa?
sms kena ada password?
kbai!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.