Klik Klik

Wednesday, October 10, 2012

Tidak disangka, Suci dh tumbuh gigi bawah dua. Tumbuh pada hari kitorg buat open house secara kecil2an. Tak perasan, mak aku yg perasan hehe and semalam tumbuh atas plak satu jek.. haihh comel betol la... and Suci mcm Sami, bila susu dia xcuba gigit pon.. Skang tgh geram sbb xdpt nk upload gambo (ko yg xreti lagik nk geram2)
 
Sami plak skang asik la dok sebok dgn youtube nye. Kalu yg berfaedah xpe gak.. Ini suka sgt tgk games ntah ape2. Tapi yg lucunye tiap ari ade la vocab baru dia belajar. Siap dgn ayat2 pendek cuma ayat2 nye berbentuk seperti
 
'watch out, aahind u' so aku pon betolkan lah 'watch out, behind u'
 
'u cannot catch me'
 
'readyyy sett go!'
 
sampai tetiba ayat yg xbagus pon dia belajar gak
 
'go to hell' wat the hell aku dh nak naik hangin la gini..
 
Pagi tadik tgh bekfas kat meja chilis (eleh saja jek ko nk sebut2 meja chilis tuh mencik),
Sami dgn gembiranye
 
'adik look like me!'

'yes abang, adik looks like u'
 
kendian dia terus protest, 'no mami! adik look like me not u!'
 
Errr cemana nk explain ek.. hahaha

 

5 hottie:

Janggel / Rain said...

Hahahahah comel je ayat last tu! Kekekek

MasZuber said...

alahai abg sami......

asyik main game je dia!!

Ely Hasrul said...

janggel, kenkadang cam susah gile nk explain kt dia. seb beik la aku xjadik cikgu haha]



mas, tu lah xlarat sungguh asik game aje.. dh lama xpegi school cmgitu la jawabnye. dh la art class pon dia dh xmo pg, penat katanye ewahhh

fiza said...

Cpt suci tumbuh gigi yer. Bilalah bley jumpa ni.

Biqque said...

terpaksa la ko cakap sambil tunjuk kat dia and adik, patu ko suh dia cakap lagi, tgk sama tak tunjukkan itu...hahaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.