Klik Klik

Wednesday, October 3, 2012

On last syawal, merdeka day to be exact (the record shows 31st aug) I received an SMS around 9 something. I was enjoying myself watching I don't remember wat movie as suci was sleeping and papi & Sami didn't kacau me. So I ignore the SMS but after 10mins my phone rang, laju2 aku lompat from the couch as I do not want the ringing wakes suci.

'Hello.. Hello..?' Maintains my lower voice
'Hello . . . Sapa nih?' I really wanted to curse but not trying to spoil my movie nite so I just say he got the wrong number. Ala sore budak laki muda yg baru nk start merokok. I hate no phone manners peps. Ko tepon aku ko tanya sapa plak. Sila pegi mampos

Then I checked previous SMS and I realize it came from the same number

'Hye anje nie b nie no fon ayh b .... anje gh wt pew'

Bahbi la ko budak, memula ko pinjam henpon bapak ko patu ko susahkan aku dgn ayat SMS ko??? It took me like 10mins to understand what he's trying to say, buduh! If I were your Anje I immediately knows that you're so cheap, for sure ko xdek kredit smpai pinjam henpon bapak ko

Not even a minute received another call from the same number, quickly I gave my phone to papi and asked papi to inform budak buduh tu that he got the wrong Anje. Ialah kang aku ckp kang xpecaya pulak

Funny thing, as expected nobody saying anything when papi answer the calls, helloooo nak ngorat sungguh takde adab. Ignore petty things we've moved on and after few minutes SMS coming in...Hishhh kacau aje

'Wey pompan gatal klau kau x nak kapel gan kawan aku ckp tpy ko jgn nak skit kan ati dia...  aku nampak sngt pragai ko curang gan dia kan aku taw lha pragai pompan cm ne'

KEPALA BAHBI BAPAK KAU!! cam haram nk jek aku memaki but somehow terus mengucap and malas nk jadik buduh jugak. did received calls few times tp asal Papi angkat aje diam. Sumpah lah budak buduh +0124646402 mmg ko jenis tak bersunat, memula ko pinjam phone bapak ko, patu ko tepon memalam, patu bila dh salah no laki angkat ko xmo cakap, patu ko suh plak kawan haram mana ntah maki aku eeeiii kalu nk ngorat bukan gini caranye.. ntah2 pasal tu la 'anje' ko tuh bagi no lain kat ko!

Buduhhh!!!

(bagus kan entry pembukaan setelah lama tak menulis? hehe)

8 hottie:

Danny / John said...

comeback yang berjaya akak!!! bertabah jela. maybe tak baligh lagi kot budak cmtu.

Fatt said...

klu aku jadi papi mau aku kata sound je...tp aku tau papi style diam..cool katanye.

weh tu no bapak dia la ko tepek...kang tak pepasal org tua tu kena...takpun gini, tepon je bapak dia ckp pakcik, anak pakcik ni kuang ajo dgn wife saya...sila tampar dia bagi pihak sy...kihkihkih

Janggel / Rain said...

Hahahaha buhduh la entry apakah ini ekkekeke

BlueEwoke said...

kuang hajaq sungguh budak skrg! hahahaha nk mengorat tak menahan2, hp bapak pun sebat!!

Aku memang anti betul ngn budak2 zaman skrg yg gune short form tulisan cam babik cam tu, nk ckp AKU jadi AQ..apa jadah weh?? eiii memang aku nk carut2 je budak2 yg mcm tu..

Shah said...

kus semangat den....

Anash said...

hahahahahah...
gile lawak entry nih
jom ramai2 call budak tuh
or call hp bapak budak tuh?
hehehe
welcome back to blogworld deariee

Ely Hasrul said...

john, letih jumpa budak cmnih, lelagik kalu lalu tepi stesen bus ke, tepi kedai makan duk panggil2 cam haram, kang ckp mak xajar kang marah.

fatt, aku gelak smbil baca sms kat papi, papi dok pegang sudip time tuh nk goreng drummet kot bleh ckp 'aahh biarlah budak2 cmtu jgn layan' mmg kitorg malas nk layan tp 3-4 kali guna no sama kol tp lepas sehari dua gitu dia dh xkol la, aku pon xdek la nk balas sms ke ape, kang kalu aku balas aku jadik setazah plak kang hihihii

Ely Hasrul said...

Janggel,
entry pengenalan hihhii

Na,
aku mmg sumpah mnyiampah org kol aku xkenalkn diri patu tnya sapa la ape la xpon sms buat short form mcm haram eeeiii mmg bleh rosak mood aku hahaah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.