Klik Klik

Wednesday, July 4, 2012

Morning. OMG xsempat betol la nk berbuat ape! tensen! segala urusan cam tergendala. Paling xtahan dah la xsempat nk manage fashionlot.net; apetah lagik nk ngemas umah.. ermmm oleh itu mari lah kite main teka2 lagik hehehe

MARI MENEKA MAMIPOKO


Cara bijak untuk meneka.

Size NewBorn : 52 pieces

Suci hampir pakai half tapi sbb peha ikut Mami, merah2 nampaknye

Papi ckp bagi aje yg balance to sapa2.. biar Suci pakai size s pula..

Makanye, tak kena ngena dgn matematik dapat berapa

Teka ajelah! hehe

Macam bese permainan Mari Meneka ini akan ditutup pada 10hb (tiap bulan nmpaknye ye kite bermain) July 2012.

Hadiah? Teka aje la duluuuu insyaAllah besh banget hadiahnye!!

15 hottie:

fiza said...

try lah ☺☺

1) 20
2) 18

CRAFTCOM ENTERPRISE said...

nk nk NB tggai 26pcs lagik..ada bape pack lagi kak

CRAFTCOM ENTERPRISE said...

nk nk ...tggai lagik 26pcs only...ada bape pack lagik yg tnggai sis

kak ina kl said...

52 tolak separuh

erhmm dalam 23 kot

Drama Mama said...

ada lagi 30? hehehehe! i nak hadiahhhh!

Ely Hasrul said...

hehe sume tekaan diterima paling xtahan smpai bagi dua tekaan tuh fiza.. hahaha..

okek2.. tunggu 10hb ye.. hadiah misteriii

p/s - jawapan kalu xtepat mestilah yg hampir tepat diterima hehe

AziniMZ said...

32 !

ielya said...

hi...

baru singgah sini.

nak try gak la..
ada lagi 30 kot... hehe..

btw, salam kenal..

org sg besar gak ek?

Ely Hasrul said...

salam aziimz & ielya, tekaan diterima

org sekinchan.. hehe sekampung ke kite? :D

Anash said...

haa...
sempat lagi nak teka...
52 bahagi 2, pastu kali kebarangkalian faktor usia akak, pastu
tambah balik 6 (sebab kije 6 ari seminggu), then less 13 (sebab..ntah?), jawapan dia adalah 15.
ok tak?
ok la
hahaahah

Ely Hasrul said...

huyuh kak coco, cam complicated sgt nih pengiraannye hahah.. cemana ponj sume tekaan diterima. tunggu jawapannye esok dan hadiah skalik. hadiah yg lepas voucher jusco RM20 utk janggel dia xclaim lagik, smpai bln depan dia xamik sy lelong hadiah dia hahaha

Ely Hasrul said...

huyuh kak coco, cam complicated sgt nih pengiraannye hahah.. cemana ponj sume tekaan diterima. tunggu jawapannye esok dan hadiah skalik. hadiah yg lepas voucher jusco RM20 utk janggel dia xclaim lagik, smpai bln depan dia xamik sy lelong hadiah dia hahaha

Ely Hasrul said...

huyuh kak coco, cam complicated sgt nih pengiraannye hahah.. cemana ponj sume tekaan diterima. tunggu jawapannye esok dan hadiah skalik. hadiah yg lepas voucher jusco RM20 utk janggel dia xclaim lagik, smpai bln depan dia xamik sy lelong hadiah dia hahaha

Anash said...

ely..
tau le peminat-die-hard-fan akak..
tak yah le sampai 3 kali post komen dalam blog nih
ai malu youuu...
hahaha
akak terima bahawasanyer ada kesilapan teknikal berlaku tadi, so ...abaikan laaa
adakah akak pemenangnyer??
wah berdebar...

Ely Hasrul said...

hahahaahhaahhaa kcc haahhaahh
sori xtau pon smpai 3 kali hahaaha saja nk stresskn part mengira tuh.. menang? kite lihat sapa yg kenaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.