Klik Klik

Thursday, July 26, 2012

Laaa entry nih takde penutup ker? haha xpasan u..
walaupon i separa retis, i tetap nk buat closure.

Setelah seronok melantak sate Pak Ein siap kena marah ngan Pak Ein sbb masih dlm pantang gataiii nk berjalan patu dlm kete aku marah Papi sbb tanpa sedar ckp kat Abah haha. Kalu di ingat kembali mmg aku makan ati dgn geng TravelholicweareawesomePah kerana pg kola sepetang gambo sealbum, pegi mkn mee udang gambo dua album, pegi tgk arang pon mein2 la gambo beralbum2 tapiii bila ahkak santek juin makan sate xdek sorg pon tingin nk amik gambo, harap kamera aje beso. tu pon sume simpan. TUMBUK kang baru tau!

Kendian pulang ke bilik hotel tetapi Uncle C bawak pusing2 dulu

'mami Uncle C nih salah jalan, dah pusing2 sini lagik..' komplen Sami walhal dia xtau Uncle C tgh jadik tour guide haha, naseb agak malang sbb xramai jelitawan malam itu

'sume stok cun dh kena angkut la...' Uncle C buat konklusi

abis pusing kitorg pon menutup tirai malam dan memulakan hari baru dgn pergi ke Zoo Taiping la mana lagik.. bermula la aktiviti keluarga bahagia

Jom layan entry kak coco version ciplak

gile besh, dh le dpt baju mahal secara percuma, dpt naik boye beso plak tuh..

ingat aku sesaja jek nk masuk? mesti lah sbb ade public transport utk dinaiki..
xlarat ahkak nk pusing

Allah, cam keciknye Suci tuh.. skang hmphh hh mmmppp


Hari yg sungguh riang (hari pong buleh riang?) kitorg pon menaiki ketapi sambil menikmati pemandangan di zoo, boleh dikatakan Zoo Taiping mempunyai litar yg sungguh sukar dgn setiap korner menyajikan haiwan yg sgt menarik, driver cum konduktor tren tak abis2 memnberi maklumat terperinci siap bgtau kat pelusuk mana nk tgk haiwan tersembunyi (jika ada). Memang seronok cuma diharap pihak zoo dapat lah memperbaiki litar yg sungguh usang berlopak2 berlubang2 smpai rasa xbape selamat pon iye gak (sakit bontot sakit blkg mmg dh masuk dlm pakej) Sami pula xabis2 'it's ok baby, it's just ______ (sila isi tempat kosong)' mungkin dia ingat adiknye takut tgk harimau.





Sampai aje pit stop nye dlm satu pusingan, kitorg pon plan nk jenjalan di sekitar secara terperinci..


plannye ade dlm map, tapi pg susukan Suci kejap, alih2 aku tgk Sami dh nangis Papi dgn tensi nye memujuk smbil cuba mengelap muka Sami yg jatuh tersembam

Apa???!! Jatuh tersembam??!! kat mana? bagaimana??!!!



Eeeii hanginnye akuuuu cemana anak aku leh jatuh nih????
kesiannye diaa!!!! sudah! sudah! jom balik!


Sekian saja percutian kami yg bertembung dgn Travelholics yg lain. Muka dorg? malas nk letak sbb kemut sgt dorg nk amik gambo aku time nih pffttttt!

8 hottie:

BlueEwoke said...

hoiiiiiiiii...aku ni mamai2 la baca, ingatkan entry mana laaaaaaaa..lamanya backdated punye entryyyyyyyyyyyyyyy...heihhhhhh hahahahah...

oh Suci sungguh kecik..skrg semua dh bolat2 kekekekek..ngapppppppp

Anash said...

perenggan pertama
hahahahaahah
tak boleh blah tau nak tumbuk kami
hehe
tapi ada betulnyer di situ
gambo tak share, tu yg tak bagi2 lagi,kan?
ada la..gambo adik santek ada dlm ext disc akak haa...

entry style kak coco?
ada improvement dah tuh....
syabas betty (bilamasa ntah tukar nama ke betty??)

Ely Hasrul said...

hahahah Na, tgh nk update redang tgk2 cite sate pak ein xabis lagik hahahhaa


kak coco, betty? awwww kena yg booblicious aje okeh.. sapa tetek beso leh amik nama betty haha

Janggel said...

omaiiiii bile jaman ni?

zharif zaq said...

Salam, kak nak peta zoo taiping yg akak snap tu boleh? Saya student UiTM Perak, ada buat kajian ttg zoo taiping ni. Nak yg saiz besar. Pic dlm blog akak ni kecik, tak dpt nak baca info. Thanks.

Janggel / Rain said...

Wah kelasssssss kakak santek! Ada peminat mintak peta zoo taiping pulak!!! Ha bagi jangan tak bagi!

Janggel / Rain said...

Wah kelasssssss kakak santek! Ada peminat mintak peta zoo taiping pulak!!! Ha bagi jangan tak bagi!

Ely Hasrul said...

hi zharif, cuba google la kot if nk peta zoo tuh, xpon pegi terus kat zoo sbb kalau buat kajian kena lah pegi tmpt yg dikaji tu sbb xjauh kan. and sori gambo tuh mmg resize jd kecik


janggel, iye lah tuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.