Klik Klik

Wednesday, August 19, 2009

Kepada semua rakan taulan, besfren, bloggers, sempena kite nak menyambut bulan Ramadhan next week aku nak mintak maap la siap2 kat sume.

Ampun kan la salah silap
Halal kan makan minum
Lupakan kisah dulu
Sama2 bina hidup baru

(wahh ayatttt)

Disini juga aku nak menyatakan bahawa aku ampunkan, maapkan, halalkan sume (rasenye xdek) (kalu ade lah) yg buat salah, xpuas ati, gossip psl aku

Juga aku ingin membuat permintaan, doa2 kan lah kite sume dimurahkan rezeki, selamat sepanjang Ramadhan, puasa dan ibadah diterima dan paling penting doakan lah susu aku cukup sepanjang Ramadhan.

Memandangkan aku baru aje bekerja dan menerima gaji yg ala kadar, raya tahun ini perancangannye dia sambut secara ala kadar juga (err baju raya aku 5 pasang korg buat xtau aje la ek) tetapi insya allah jika ade rezeki ingin juga menjemput semua rakan taulan, besfren and bloggers terutamanye ibu yg menyusu (hamboi) datang ke rumah raya tahun ini untuk upacara makan2.

Paling penting sekalik, bila menyambut raya nanti jemput la aku gak dtg umah korg aku nih suka makannn terutamanye Pn. Debi kite (dambakan kari ayam, cicah ngan handmade roti jala perghhhhh), Pn. Biqque (dambakan gulai ketam, sayur campur nasik panas lelehhh), Cik Na Cik Elly (udang sambal petai pleaseeee OMG!) dan juga rakan2 bloggers yg lein terutamanya yg baru masuk umah baruuu, baru beli kete baruuuu, baru bukak kedai dobiiii, yg pakai spender baru sume tu lah! hahahahhaha

Sekian Amin...

p/s - sista i dont think i can wait until Raya, when i listed the menu i mean it! i dont care. will update date for sista's pose gath.

3 hottie:

salwana albaki said...

yea, i ampunkn..hehe..n i mintak ampun juga salah silap yea..maklumla, i kn suka gosip2, ade la gak tempias2 kat u. ekekke..herm..i rasa i x buat open hse kot. but rumah sentiasa terbuka untuk sape2 yg dikenali untuk mai makan. insyaAllah i akan masak sesedap tekak i la yea. :)

fiza said...

Selamat berposa dariku untukmu juga ely..ahaks..klo ko buat open house jgn lupa jemput aku erk :)

dibitz said...

kahkahkah... okehhhhh kari tu no hal... roti tu nnt ku tagteam ngan mak aku la camni...

selamat berpuasa, maaf zahir batin..

and aminnnn utk doa2 di atas...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.