Klik Klik

Friday, August 14, 2009

memandangkan umur sudah menjangkau awal 30-an, berat badan pula tidak mahu kembali ke asal (pagi tadik timbang dh 53kg hamboii cmne nk buang 2 kilo nih - kerna berat sebelum pegnen 51kg - tu sblm pegnen bukan sblm kawin wakakaka), kulit muka pula ala2 mcm nk tumbuh jerawat, rambut seperti tiada gaya lain di dunia, boobs pula kejap beso kejap kecik (penangan kuantiti susu), bhgn blkg masih seperti beyonce (papi loves it, oh semestinye, he always said 'nice ass' nigger style if u know wat i mean), tapak tgn agak memberangsangkan sbb tiap ari lumur losyen kt sami, keadaan perut tidak sesuai mata memandang sbb bersenam is my enemy dan paling menakjubkan aku asik la lapar.

ok. aku mmg kuat makan. kalu pasal mkn, sukati aku la kalu aku lapar aku mkn aje, dimana bila2 masa. sekarang tgh lapo. rasa nk mkn nasik goreng kampung pedas, tomyam puteri & telor mata. ermmm sedapnyeee.. nak sms papi la suh bungkus kan. nih skang nih kul 11.28pm papi kat sg buloh mein basketball

ckp psl makan juga, time besday aku aritu kitorg g pavilion. plan nk tgk heri potek. papi cam reluctant nk g situ sbb xtau nk mkn ape. dia nk ajak sgt g mv. memandangkan dh xsempat g pavi aje. sampai sana aku direct aje ajak mkn kt pepper lunch

'b tolong la. jgn la kat sini' bengkek aje muka papi hehehehe. as usual everytime besday aku ke besday papi kitorg musti kuar mkn. and papi suka la bwk g mkn tmpt posh2, ala bukan posh mana pon tp tmpt yg jarang kitorg pg la. thn nih papi ckp kena pass shang sbb nk save duit. xpe shang mahal gile. kalu korg suka buffet and nk spend skit aku mmg suggest ke lemon grass shangri-la. gile superpower besh.

ok meneruskan cite, papi ajak tgk restaurant lein.

'jom g atas tgk ade ape' papi ajak g level atas which is aku xbkenan sbb rasenye sume steak house aje.

'i nak nasik2, foodcourt pon xpe' hahahah saja aku nk usik papi

'nandos' usik aku lagik.. papi dh buat muka geli sbb dia xsuka nandos

'eh ade rain noodle house? dulu kt klcc' memandangkn papi xpenah mkn kt situ aku plak mmg nak nasik berlauk terus la kitorg masuk situ.

'nasik rm2.50 sepinggan wtf' sumpah aku, gile mahal la nasik sepinggan nye. ewah sejak bile pandai komplen nih

'order aje, ape2 yg u nak' hehehe papi mmg baik hehehehehe

end up kitorg order steam rice, kerabu mangga, tomyam, fried garupa & kailan and tak sangka plak portion nye byk. ha amik ko dari konon xcukup terus cam nak termuntah hahahaha ikan tu plak kalu 4 org mkn pon cukup. sedap plak tu. sume tu dgn air xsampai rm100 pon. so mmg worth it sgt2 lah.

ermmm laponye.. nanti besday papi bln 10 xsure nk bwk mkn mana. time tu dh raya. last year senang sket sbb bulan pose so byk buka pose package hehehehe. kesimpulannye aku nk stick kat kata2 debi ' i dont care' . bukan ape. aku xpandai nak berdiet. bagi org yg kurang upaya macam aku nih mmg la xbleh diet. kang IBS melanda ewahhh alasannn.

dulu pas deliver aku mmg sumpah xmo buat ape2 sbb time tu aku depress sket, so gemok ke ape ke bior aje. alhamdulillah hasil pengabdian terhadap penyusuan yg exclusive berat turun dgn sendirinye. pasnih kalu dh benti nyusu xtau la nk guna alasan ape plak hahahahaha. memandangkan aku jua suka sgt la nk pakai baju size 2 kena gak la mengawal tumbesaran badan. itu sume kendian.. yg penting skang nih aku lapar.. lapar... lapar...

6 hottie:

fiza said...

Hahaha..berat aku 54kg, beza sekilo dari ko. Biasalah tu, BF mom memang slalu lapo :)

biqque said...

abih tu berat aku 53 yg mana takde kena mengena ngan anak camne???

Ely Hasrul said...

fiza: aku tgk ko kecik aje.. tu berat aku bogel2 pagi2 timbang kalu dh mlm dh mkn byk naik 2-3 kilo tau hahahaha

biqque: ko xpe.. process buat anak hehehe

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

amboi panjang nye penerangan.hahah funny lah u,we are not talking abt blood cuzen ke ape,WE ARE TALKING ABT BANGSA YG TERTERA DI I/C GRANMA GRANPA RYAN.i bet u dlm ic grandma/grandpa sammi is malay kan??heheh funny lah u...chill la babe.i dun even ask my blogger ape bangsa ke ape.hahaha.clumsy la u.tercabar je bunyi u ni kan.

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

wow,SEMUA BANGSA DI SABAH SARAWAK mom in law u conquer.fuh,mmg power.setahu i mom in law(mak dia satu,bapak dia satu)entah dr manakah dtg nya dkt 50bangsa dlm 2 badan?mushykil...urm,i think ure out of my topic,pls understand d contain of my entry ya hot mama ely hasrul?u dah tkeluar topic ni,my followers complain u ckp mcm meroyan dlm comment i ya,tak baik.bln ramadhan ni.

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

Thx elly.btw,we just dont c how u can talked macam rasa defended under my freckles post.look at ur words, ''.........AMIK KO'' ,''.......semua bangsa sabah sarawak'' wow,amazed me kaum srawak up to 50kaum tmasuk PENAN.tak logic langsung.
i maafkan u,dont worry.n pls,talk politely in my blog.i understood u ada mentioned yg u ni kepochi sister,drama queen.but not with me pls..
and u said ure A VERY HOT MOM ,i believe hot mom wont talk that way..
plus,we were talking abt freckles,not bangsa satu puak bumi borneo or whatever.ure out of topic n buat ramai pihak terasa,not only joan.i hv 41flwrs n they viewed it everyday.
ok,enuff k.we r moms now.be nice..maaf zahir batin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.