Klik Klik

Thursday, August 6, 2009

Tadik elly datang..



'Na cik elly, tau la jadik fulltime mami nih kena buat mcm2 xsangka plak kena menari' ngadu aku



'apsal plak?' tanya elly pelik



'ye la sami dgr lagu aje menari.. kena la menari skalik' hahahhaa kitorg sama2 ketawa



seb beik na cik elly dtg arinih, xdek la bosan sgt. ekceli duk umah ngan sami tak bosan langsung. besh sgt. penat? bese la buat ape pon penat. lepak ngan elly



'bila skin plan nk pegnen lagik?' lebeh kurang gitu lah pertanyaan elly



aku jwb cam bese la itu ini begitu begini plan nye. mmg tak terniat pon nk pegnen lagik dlm masa setahun, dua tiga tahun nih hehehe huyuh...

tapi nih dh lps dinner and tgh nyiampah ngan stok susu yg sikit aku tetiba cam pikir baik aku pegnen sbb kompom susu aku bertambah, aku mmg caya abis ngan tanderm nursing..hishh menyimpang betol pemikiran.. huishhhh

6 hottie:

Hayatie said...

haha..ko pikir kalau pegnen, leh up kan susu..aku pulak, nak pegnen sebab aku nak start BF bersungguh2 kali ni..huhu. Aku dah on 'projek', tapi nampaknya lom ada yang sangkut..hua hua!

debyG! said...

Sammy nak ada adik ya???? kalo sammy takmo adik baru, mummy bole bg kat aunty deby k? hehehehe...

biqque said...

pegnen je...ko kan senang pegnen...

Mama-Miya a.k.a MiuMiu a.k.a "Jedi Hopeful" said...

hahahhaa...senang sungguh tukar pikiran eek?

i selagi miya selera buaya, cam tokleh aje ada adik. papa miya kata, nnt miya yg habiskan susu. takde langsung susu utk adik. bila adik nak susu, miya tolak adik ketepi. tak bg adik amik susu coz susu tu semua tuk miya..

dibitz said...

myra pun suka menari! hahaha..

aRe' iN said...

hurm...sume yg komen sume da kawen.. tetibe plak segan nk komen post k.ely... hikhikhik k.ely??? pegnan???? sokong2!!!! masa dh tibe kak ely.. pe lagi.. chayok2!!! hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.