Klik Klik

Monday, September 20, 2010

Bukan. Bukan entry masuk. Entry komen haha


Tahun lepas, Biqque, pervert sista buat challenge dgn Na. Dok main amik2 gambo time balik raya. Sebagai penonton sumpah seronok sbb aku tak de la nk buat bende2 creative mcm tu. Kamera pon aku tak ingat nk letak mana. 

Tahun ini keseronokan diteruskan siap dibuat secara terbuka. Sambutan menggalakkan walaupon hadiah nye dirahsiakan; tetapi aku tak dapat join sbb kadar keletihan aku mengatasi segala2nye. Tak larat aku nk berpikir secara creative hihi. 

Tak pasti pula lah bagaimana keputusan dibuat tetapi meh la tgk entry dorg ini.







Tahniah kepada pervert sista & Na sbb berjaya membuat aku (at least) excited dgn Photo challenge nih. Maaf la patutnye aku war2kan photo challenge ini awal2 supaya ramai yg masuk (err mcm la org baca blog aku). Ekceli 3 peryertaan lain pon aku xkenal blogger tu hihi..
Macam bese sbb aku kroni sista aku tokleh la nk vote yg lain. Biqque la pemenangnye hahahaha pilih kasih!

Nanti buat lagik ok! Takpon nnti aku organize satu photo challenge. Raya Haji maybe? hahahhaa

6 hottie:

cintaKusayangMu said...

la...pesal xwar2kn..ku nk join...huhuh...leh lg x join skrg..bleh la..plz...plz...plz...

Ely Hasrul said...

hahaha lupe la nk war2kn.. kalu ade gambo yg bertepatan mengikut syarat buleh aje kot post kt blog patu bgtau biqque hahaha cuba jaya

Biqque said...

tu la ko skin, if ko war2 awal2, laaaaaaaaaaaagi best! aku suka if ramai2 masuk...tahun dpn make sure ko war2kan! kitorang nak buat lagi gile!

Ely Hasrul said...

Ko buat la raya haji nih biqq!! aku nak balik KK nih.. sila masukkn challenge gambo kapal terbang hahahhahaa

BlueEwoke said...

skin jgn lupa masuk thn depan nye challenge..

Camera tak jumpe? Suh si comel Sammy tu p cari, mesti ada terselit kat bawah sofa ke..bawah katil ke, tepi peti ais ke..hehehehe

Ely Hasrul said...

tahun depan mmg siap arrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.