Klik Klik

Friday, March 5, 2010

Woahhh lamanye xbuat entry. Banyak sgt nak cerita. Tapi masih lagik dlm stage membahagikan masa (juga nk layan tido sbb penat sgt). Kawan2.. jom join our Pack Me Love ~ Double Celebration Contest!

Next entry - coming..

9 hottie:

CatlinaFly said...

salam ely, jgn lupa join giveaway/contest my dua2 blog ye :)

Ely Hasrul said...

mesti nak masuk punye.. hehe

kak ina kl said...

salam perkenalan dari akak..rajinnya kamu ni ...semuga bisnes bertambah maju..

kelakar tenguk sami kena denda..

Ely Hasrul said...

Thanks Kak Ina!

Drama Mama said...

haaa how's papi? dah operate lututnya ke?

i nak join wihout pics bole tak? tapi i nak hadiah gak kalau tak menang pon hahaha

Ely Hasrul said...

haha buleh aje no hal.. nnti i imagine sdr lah gambo nye hehehe

Masayu Ahmad said...

i suggest nasi goreng kampung, mudah sangat nak di sediakan bahan2nya pun simple saja

-bwg merah
-bwg putih
-cili padi

-ikan bilis
-telur
-kangkung

dah siap satu menu

Drama Mama said...

alo makcik bila nak update nih?

Ely Hasrul said...

mas tu kire penyertaan ke ape tuh? hahaha kena wat entry sdr hehe

zura.. pc sungguh la i kelam kabut.. esok nk spend sehari update sume mende.. fiuhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.