Klik Klik

Tuesday, March 23, 2010

Yeah back on last Jan we celebrate new year at APSH due to sami's food poison. Then mid of mar papi plak down with meniskus surgery and injured his ACL. Me? omg. triple stress. i have to drive DRIVE ok i hate driving even i lost my driving license last year and dont borther to get replacement as i kindly knew i'll have my own driver. Dushh back and forth between sami, papi, nursery, hospital, office, station etc make me sick. I'm under stress and i yell a lot. sapa lagik mangsanye sami lah. huh depress aku. pg opis pagi2 nk nangis sbb nyesal apehal la asik nk temper. baru jaga laki sakit sikit dh komplen :P

And after the sixth day in the hospital i couldnt take it anymore and seb beik papi discharge on sat nite at 10pm IYE 10pm ok. eventho i knew how APSH works (on over charging) i'm still mad at nobody except myself. ye ar nak marah sapa.. bukan salah sapa2 pon..budak yg buat bill mlm2 tu pon buat ot zzz. the bills? oh yeah i dont buy it when Dr. Shahrul - the attended orto replacing my orto Dato' Dr Wahab (pg umrah) said it will cost us under 10k. tipu lah jgn nak mein2. charge Dr. Wahab tgk muka aje 90hengget. Tendon keras kat wrist aku nih pon 5k dia charge and i am right :D (big grin cam menang tapi xtau nk claim hadiah kat sapa) the bill came out up to 16K++ (pala jadah dia charge disposal underwear 13hengget) but why i'm whining? saja gatal. we ended paying for only 270++ aje tu pong sbb duk deluxe kalu duk single xyah bayo ape. gatal again. tengkiu exxonmobil

Oh yeah rite after we step foot in the house my mood was like mr. valentine, i even smile when sami happily pouring mango juice at the floor goes under the carpet. haha drama betoi la aku ni. AND after 2 days discharge from hospital, papi still cannot used his right foot (tokleh step kena pakai bracket dulu) last nite (which is isnin malam selasa) sami badan cam panas plak..haiyahh pls dont baby, mami baru aje nk tarik napas lega (mcm aku plak yg sakitnye)

and with workload kat office, papi kena jaga, bisnes kena teruskan (btw the station and cafe keep sms-ing me asking why i didnt make delivery aiyo aku dh ckp aku cuti la, dah tu tnya plak bile leh anto haihh) and NOW, rite now sami dh tido dgn badan yg panasnye.. adoiii. Nope bukan nk ngeluh cuma takmo papi and sami sakit. tak suka tak suka tak suka. susah hati ok

Baru bulan ketiga 2010 dh mcm2 gaya..err btw this month i over achieved my sale target includes this sat i received an order for 300paxs .. tu sabtu pagi aje tau. sabtu petang, ahad pagi ahad petang ha entry baru aku bukak kang kat packmelove. Alhamdulillah

big smile tapi berdebar2...

6 hottie:

Biqque said...

takpe, sabar...ada hikmahnyer tu...tgk skang, bisnes dah maju :D

Ely Hasrul said...

aminnn.. sat2 lagik ko la tokey jelly drinks hahahaha

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

Alhamdulillah, murah rezeki

fiza said...

Setiap apa gy berlaku, pasti ada hikmah di sebaliknya. AKu pon penah rasa, tapi 2 thn lepas, bln 3 iman admitted, bulan 6 plak yus admitted, seminggu dok spital. Memang tension sbb nak kena handle anak sesorang, gi keja naik bas, nasib baik dok ngan mak.

Sabar yer ely, business ko pon dah makin maju (^_^). Get well soon to sami.

Ely Hasrul said...

tu la fiza.. jeles aku tgk iman tu hahahaha..

aku slalu la cam ingtkn diri byk bersabar. aku xdek le tunjuk stress dpn papitp cm sian kat sami la kena tempias sket.. tp skang dh ok. sbb awal bln 4 nk jln g melaka hahaha sempat tuh nk holiday :P

Drama Mama said...

amboi...bisnes majuuunya! jeles lah..share la cara2 memajukan bisnes with me babe!

kesian u, i tahu u penat. take care of urself too. nanti kalau sakit takleh nak jaga papi and sami :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.