Klik Klik

Monday, July 13, 2009

Last saturday aku ikut kakak bwk staff dia g peknek. Actually plan dorg nk g dusun mkn durian tapi cam bosan plak tu aje so dorg g peknek la kat sg. congkak, ade chalet, ade air terjun aka sungai yg mengalir deras tak deras dna sjeuk nak mampos, ade buah2an tempatan dan juga boleh berbbq. Aku apelahgik, kalu acara makan2 nih kompom la turut serta.
Owner chalet tu kasik buah, patu ada bbq- ayam, lamb, sosej, beef stew, coleslaw, mashie, macaroni goreng huishhh sedap lah.

Actually sbb papi xdek, aku malas nk bwk sami turun sungai tapi sian si kecik tu.. tgk aje kakak ngan abang dia main air patu dia sengaja aje mngotorkn tgn ngan kaki spy aku bwk g wash hahahah pandai.
Kitorg sampai dlm kul 10 lebeh, lambat sampai sbb abg mie ade keje, patu aku mkn xbenti siap pas main2 air ngan sami tuka baju terus baring kt chalet hahahahahaha. Pastu bangun dlm kul 3 gitu sambung makan hamboiii.. kitorg terus balik and papi amik kt umah kakak. Papi g main 3-3 basketball dpt no. 3 cehh ingtkn menang sbb yo yo oo aje siap pakai jersi huhuhuhu. Balik timbang berat naik sekilo ahhahahahah
otw blk...
Papi: 'esok jadik g zoo'
Aku: 'eh mesti lah'
Papi: 'wahhh excited, ingtkn dh penat u xnak pegi'
cis.. pandai aje papi.. padahal dia yg sakit badan hehehehe

3 hottie:

Mama-Miya a.k.a MiuMiu a.k.a "Jedi Hopeful" said...

sammy makan durian tak?

kat sini ada jual durian kat supermarket, tp takde bau langsung..

gEE said...

ermmmm.. sdapp nyer duriann:) yum..yum..yum..

Ely Hasrul said...

takde bau? bosannye mkn durian xdek bau hahahahha.. sami dh xmo durian.. dulu bila calit kt mulut dia rasa2.. skang dia jelir lidah hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.