Klik Klik

Sunday, April 27, 2014

Tolak tepi cerita Belum. Untung nasib, kita sambung.



Meh nak cerita birthday party Sami + Suci yang dekat 2 bulan baru nak buat :P



Setelah pospon banyak kali, akhirnya decide nak buat on 26th April (sabtu) at 4pm


Tak payah la nak cite napa pospon tuh, letih dah TA dengar cite aku, keje asik ulang cite aje.
Al bosan.



Tengah bengkek nih sbb lupa nak amik gambo sekeluarga, mahupon gambo Sami + Suci dengan kek memasing (ko nk bengkek napa? ko mmg tak penah ingat pon cehh), jadik Ren, tolong ye, next projeck Keluarga Bahagia :P

Tapi kan.. kita sambung nanti la cite party nih sbb bukan ada apa2 pon... cuma.. jom tgk tengok gelagat kids at heart ini..




Thank you for coming xoxo











5 hottie:

Ren said...

HAHAHAHAHAH banyak2 gambo, gambo ni yang ko bubuh hahahahahaha,

Chawanna Na said...

omg..kenapa muka olaf mcm kak anash? hahahaha

Anash said...

hahahahahah...masing-masing macam nak membuktikan sesuatu...
yang mereka boleh menyorok di balik gambar kaptain amrika dan ironman...

hahaah
hai..I'm olaf..I want a warm hug from you....

thanks for the frozen show Ely & hasrul!!!

Lily Riani said...

sorry sangat2 tak dapat datang, ta pau kan ke tak? ehhehehheh

Time Traveller said...

kaptein amerika dan iron men tu untung la kanak2 ini digembirakan :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.