Klik Klik

Wednesday, January 8, 2014

Assalamualaikum 2014

Masuk hari ke 8 baru la sebok nak update blog. Terlupa password la sangat.

Tahun baru ini sekali lagi nak minta maaf kepada kawan2 sekiranya ada salah silap pada tahun lepas. Juga maaf sebab tak sempat nak baca blog kawan2. macam best aje sume update terbaru. juga tempat2 yang kawan2 travelholic kunjungi. Jaki, tu pasal malas baca (nak sedapkan ati).

Terima kasih juga untuk keluarga dan kawan2 bagi tahun 2013 yang tidak kurang hebatnya (cakap org yg tak kemana2.. nak sedapkan ati la sangat)

Rasa wajib untuk kongsi apa harapan dan azam aku nak buat tahun baru ini.

Nak langsaikan hutang.

Insya Allah.

Kita bagi satu dulu, kalau cerah je harapan tu baru la bleh cerita yg lain. Bese la kehidupan di muka bumi ni hari2 nak guna duit. So tetapkan matlamat langsai kan hutang ye (org yg tak dpt bonus mmg bleh ckp cam nih)

Kalu terserempak kat soping mall or baby fair tu buat2 tak nampak okess!

:D

*ok Na, aku dah update, ko plak?

 

5 hottie:

Anash said...

first!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ren said...

Omaiii nape tulisan kecik sangat???????

Selamat mengembalikan kegemilangan blogging!

Chawanna Na said...

Motif sgt entry nih!!! hahahaha..

masMZ KaKiJaLaN said...

Lorhhhhhhh..... ini saja?!! Hikssssss

Ely Hasrul said...

Kak coco, ade lagi first tuh? hahahah

Ren, nak gemilang cemana lagik ntah..

Na, motif sendu pagi2

Mas, asal dpt pon cukup haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.