Klik Klik

Saturday, March 30, 2013

'nih bila nk buat partey nye nihhhh?' aunti biqque bertanya
'budak2 dah tanya bile tauuu' sambung aunti biqque resah

'tu la plannye awal bln depan.. tapi asik nk kena pospon aje.. xtau cemana xbleh nk kompom..' cam ngeluh gak la menjawab sbb kat kepala dok piker keje opis yg byk btambah2 tanpa henti smpai xbleh pk nk plan party, patu dgn pak mak mentua kesayangan nk dtg.. dgn mami cantek dh sound jgn buat 6hb dia periksa, periksa ape aku xtau yg penting kalu dia naik gaji aku pon dapat tempias kesenangannye.. rumput tepi umah? lagikla aku malas nk pikir.. sapa la yg nak tolong tebas..


timbul gak cadangan nk buat di mcd atau kfc.. tp mmg bukan spt aku.. aku kalu nk buat party, mestilah nk kengkawan lepak2 utk kesenangan diri.. bukan nk mkn dua jam patu kena balik dah.. alaaa xbeshnyeee...

dah la dekat sebulan aku xmenjenguk blog nihn..bykkkkk sungguh nk cite..

dgn kete mati road taxnye..
dgn mendapat panggilan telepon dari bank 'itu installment kite tolak insuren api.,. puan kena tambah bayaran.. '
dgn mendapat panggilan telepon hamper setiap malam pada pukul 12malam eh silap TENGAH malam.. pukul 1.. kebiasaan dlm kul 11 lebih time anak ko baru aje tido setelah mnyusu berejam kendia ko angkat telepon, mak mentua kesayangan yg kol, dgn suara kuatnye.... 'HAH BUAT APA? BUDAQ2 BUAT APA? SUDAH TIDURR?'

sumpah kalu aku smbung enty ini mmg dapat dosa


jadik sekian wassalam.. doakan yang baik2 utk kami

p/s-Suci dah jalan hihihiihi

1 hottie:

Janggel / Rain said...

Hmmmm bilelahhh dapat bertandang partey kat rumah kakak santek ni... dah kempunan rasanya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.