Klik Klik

Tuesday, June 28, 2011

Sori peeps


Assalamualaikum



Saya sungguh bz! takde Wifi! berusaha bersungguh2 nak exercise spy body slim & slender tapi exercise makan aje yg lebeh haha..


Sami pon bz, bz dgn Ultraman

Papi lagik bz, bz counting movies marathon, almost everyweek mkn popcorn. This friday Papi dh meluap2 tak sabo nk soping Crocs kat Warehouse Sale kat Corus Hotel, then dia pi booked Transformers kat Wangsa Walk, Then dia ajak g Chilis KLCC plak.. huk aloh.. 



Off to Bangkok next week (papi majuk sbb tak dpt ikut, dia kata nk throw partey sbb jadik single father hamboiii)


p/s - Zura the Drama Mama, xdapat join rombongan makan derian kat Penang, ingat nk amik le kesempatan visit boss kecik, maybe next time sbb Hard Rock suka memanggil. Kim slm sume.. 



p/s - Amin, kalau bawak Mem Beso ke Pangkor, buat2 la terlajak ke Pangkor Laut haha



(ntah ape2 ckp sensorang)



p/s - Siti kat Bangkok, Ape kabar? hehe

9 hottie:

zaidah said...

banyak jugak citer dalam satu n3....walaupun ringkas...

sitie said...

salam..
me kat sini ok2 saje ;)

bile smpai bkk? shopping ka?

Ely Hasrul said...

zaidah ini namanye minah kepoh walaupon pendek sempat nk cite sume hahaha..

siti, pg bkk next monday 4th july, bisnes trip, lari kejap sbb stok dh tadak.. papi tensen sbb dia nk juin soping hahaha

fiza said...

Lama ko menyepi yer ☺☺. Sian papi...kena tinggal ^_^

sitie said...

bangkok tgh grand sale ni heheheheh

Ely Hasrul said...

aku xdek wifi la fiza.. patu asik la ke sana sini.. bese le keje sendiri kena la carik duit hehe..

alamak siti! grand sale ker?/ cis cis.. copp nk tnya.. dulu penah g mkn seafood buffet xsilap area ramkhamhaeng tp lupe nama kedai.. agak2 tau dak? hehe..

sitie said...

sory eli, lmbat reply ;) me bz with family dtg ;) penah dgr
psl buffey seafood tu, tp x ingat lah kat area mane ;)

dh kat ne ni? kl@bkk?

Drama Mama said...

hahaha i baru baca u dok merepek macam2 kat sini. ekekekkeke

Ely Hasrul said...

hehehe i merepek before g bangkok aritu hehhe.. now baru start nk update balik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.