Klik Klik

Friday, December 26, 2008

tajuk tiada kena ngena ngan cite nih. harap maklum. ekceli tgh nk abiskn masa kt opis tetiba tingat zaman perkenalan ngan papi.. cheewahh

pada sesiapa yg xtau & nak tau meh sini la nak bgtau. aku kenal ngan papi kt orange. iye. club orange tu. org kampung kata disko (sungguh xsenonoh jumpak suami kt tmpt cmtu kahkahkahkah). tmpt muda mudi nari suka ria. aku bukan jenis clubbing pon. tapi aku masuk gak la club2 nih. time tu aku ikut biqq. dia suka berdansa. kalu dia masuk sehati berdansa tuh kompom menang. cuma aku xdpt bygkn la uncle c tu leh menari. sbb aku xpenah pegi club ngan uncle c. dr cite biqq uncle c tu hebak menari zaman2 spiral dulu. aku bayangkn aje la.

di malam yg bersejarah tu, aku dtg ngan na cik elly n enda. kitorg dr subang. bese la dulu mlm minggu suka lepak umah enda. ntah apesal ntah. mungkin sbb umah enda lebih kemas & dekat ngan tmpt mkn. ewah. kitorg pg orange pon sbb nk memenuhi janji menemankn biqq. petama kali aku jumpa papi time tu aku ngan biqq tgh menunggu seseorang (sestgh nama xleh reveal disini) kt entrance, and then 'dh dtg?' tegur sorg mamat dari blkg. aku pon menoleh 'huh pendeknye' komen ku dlm ati. maybe sbb time tu aku pakai heels. patu biqq pon kenalkn kitorg 'hasrul' 'skin'. aku pon salam. eh ade salam ek biqq? aku lupe lah. patu papi leh ckp 'aku pon nak la tattoo cmnih' hehehehe bleh la dia pasan kitorg pakai tattoo butterfly kt blkg. ha iye. aku mmg seksi. xdek le seksi sgt mlm tu. pakai jenas ngan sleeveless aje pon. tapi aku ngaku la dr dulu smpai skang lebih kurang sama aje fashionnye.

aku xsure org yg ditunggu tu dtg ke dak tapi end up kitorg masuk blk club & nari. aku time2 tu xdek le nari sgt sbb aku nari sukati mak pak aku. tarian aku sama la ngan nyanyian. xmasuk kod langsung.main belasah aje. asal rasa besh dihati. patu smpai satu masa aku fedap ngan sorg budak nih yg xabis2 usha nk nari ngan aku, aku pon ngan selamba tarik papi ajak menari..

ha time nari nih mula la aku nari yg bukan2. kire kalu time nih ade org gelak pon mmg patut la dorg gelak sbb ntah ape2 la tarian aku tu. patu kuarla lagu 'hot in herre' ewahhh aku pon bagai dirasuk la nari peluk2 tarik2 baju. time tu aku tgk papi dh tnganga2 dah. aku xbape ingt tarian papi sbb aku bukan pedulik sgt pon time tu kahkahkahkahkah.

abis masa tutup club kitorg pon nk blah. aku nye kemalasan bwk kete mmg dari dulu so aku suh enda drive. time nih aku dh cm sedar diri sket so tetiba dtg la malu sbb sukati aje aku nari ngan mamat tak dikenali. seb beik dia kawan biqq. tapi sbb kawan lagik la aku cpt2 nk blah. tapi biqq ngan papi sebok nak ajak kitorg lepak minum. dgn alasan nk blk subang terus kitorg blah dr sini. oh yea. perhatian. kitorg xminum. jadik tarian aku mmg sumbang. bukan dipengaruhi oleh arak. makaseh.

ha kat situ la perkenalan aku ngan papi. elok la plak papi jenis pantas. terus dia nak kenalan ngan lebeh mesra. kitorg terus attached sesgt smpai skang. ntah ape papi jampi aku pon xtau. tapi aku mmg terpelik2 memula sbb apehal la nk bergelfrenkan ngan aku. ye la sapa nak pompan yg g clubbing. aku pon mmg tak sangka la bleh jumpak suami kat situ kahkahkahkahkah

papi ckp 'u seduced i'

aku ckp 'jgn nak perasan'

kihkihkih

errr cuba bygkn ape yg kitorg nak jawab bile sami tnya kang kat mana kitorg jumpak.. errr .. errr..



5 hottie:

famil said...

you seduced him!

muakakakak.

biqque said...

-sumpah aku tak ingat sape orang yg ditunggu tu!
-sumpah aku tak ingat pun kita pakai tattoo butterfly tu! tapi mmg betul, kita pakai tattoo butterfly!!! ko nyer ada kaler, aku nyer itam putih. kahkahkah!
-ko tatau hasrul kata ko 'brani' gila ar, kalo aku pun aku ckp ko seduced dia. hahahaha!
-patu ko tak ingat ke bila aku bgtau ko dari sekincan, dia pun dari sekincan, patu kita cam gelak nak mampos!
-aku ingat hasrul nari jenis pusing stereng tu, ala2 niggah!
-cam celaka je ingat2 balik kita penah nari kat podium!!! dgn short skirt n boots tuh!!!
-aku pun tak sangka korang akan melekat sampai la kawin n ada anak...adeh, sungguh terharu...
-sok kalo ko rasa sami tanya n ko tak reti jawab, ko tunding je jari kat aku...kahkahkahkah!

Mama-Miya a.k.a "Jedi Hopeful" said...

hahahha..i sengih cam kerang busuk baca ni..nak gelak besar takut miya tarjaga..buatnye la sammy baca ni satu hari nnt..harus la dia gelak..

citer zaman muda2...

elysuhaili said...

utk pengetahuan sume, sekiranya ade pertanyaan dari sami.. sila jawab..

'mereka diperkenal oleh kawan..jumpa dia restaurant..'

hahahahhahaha

emmyazmi said...

jawapan elly same ngn jawapan hubby i! bgtau anak2 kenal dari kawan2 kat restaurant! haha
hehe..ktorg pun jupe kat club..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.